Ankara ÇAY-DER´de Yeni Yönetim Güven Tazeledi

Ankara ÇAY-DER´de Yeni Yönetim Güven Tazeledi

Ankara Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Nizmettin Şentürk güven tazeledi.

Ankara´da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği´nin olağan genel kurul toplantısı dernek lokalinde yapıldı. 

Ankara- Kızılay Sümer 2.Sokak No:36/6 adresinde bulunan Dernek lokalinde yapılan olağan genel kurulda tek liste halinde gidilen seçimde mevcut yönetim kurulu güven tazeledi. 

Dernek üyelerinin katıldığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından dernek Faaliyet Raporları ayrı ayrı oylanarak oybirliği ile ibra edildi.  /resimler/2015-11/14/2010216984341.jpgDaha sonra tek liste ile girilen seçime dernek başkanlığına Yüksek Mühendis Nizamettin Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri oy birliği seçildi.  

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Dr. Nizamettin Şentürk, Prof. Dr. Alaybey Karaoğlu, Hasan Yavuz, Ayşegül Atmaca, Erdoğan Öner, Nurcan Dinçer, Ahmet Bektaş. /resimler/2015-11/14/2009358858417.jpgNizamettin ŞENTÜRK Kimdir?

1954 Yılında Çaykara Ataköy Mahallesinde doğdu. İlk, orta, Lise ve Üniversiteyi Ankara´da Bitirdi. Doktorasını Ankara Üniversitesinde bitiren Şentürk, kısa adı MTA olan Maden Tetkik arama genel Müdürlüğünde Yüksek Mühendis olarak çeşitli görevlerde bulundu. Son olarak aynı kurumdan Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra emekli oldu. Ankara´da danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri adı altında kendi şirketi bulunmaktadır.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

Fotoğraflar:Dursun Boz



İlginizi Çekebilir