Nuran İle Cihan'dan Düğün Törenlerine Davet

Nuran İle Cihan

Uzungöl’ün Genç İş Turizmcilerinden Cihan Keleş ile Nuran Özbek 14 Ekim 2023 Günü gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’ün Genç İş Turizmcilerinden Cihan Keleş ile Nuran Özbek   14 Ekim 2023 Günü gerçekleştirecekleri  Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Samsun Vezirköprü’den Şükran & Haşim Özbek çiftinin dünyalar güzeli kızları Nuran Özbek İle İlçemiz Uzungöl Mahallesinin sevilen esnaflarından Gölbaşı Cafe Restaurant sahibi Yaşar)Şeref) Keleş’in yakışıklı oğlu Cihan   Keleş gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar;

 “Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 14 Ekim 2023 Cumartesi akşamı saat 18.30’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Damadın babası Uzungöl’ün sevilen Turizmcilerinden Şeref(Yaşar) Keleş, gazetemiz aracılığı ile Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Özbek ve Keleş   aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmalarına davet etmeye çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş içerisinde her iki ailenin de gözünden kaçan misafirlerimiz ve gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Özbek ve Keleş   aileleri olarak Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin Gönül Dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve bu gönül dostlarımızın 14 Ekim 2023 Cumartesi  akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek olan Düğün Töreninlerinde aramızda olmalarının bizim ve gençlerimizin mutluluğunu ikiye katlayacağını ifade etmek isteriz.

Tüm Gönül Dostlarımız Düğün Törenimize davetlidir.

DÜĞÜN TÖRENİ

TARİH:14 Ekim 2023 Cumartesi

SAAT:18.30

YER:Sezgin Otel Restaurant Uzungöl Çaykara-Trabzon



Anahtar Kelimeler: Nuran Cihan' Düğün Törenlerine Davet

İlginizi Çekebilir