Nuray Aksoy,Yılbaşında Uzungöl'de Hayranları İle Buluşuyor

Nuray Aksoy,Yılbaşında Uzungöl

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Nuray Aksoy ,Yılbaşı Gecesi Uzungöl Çadır Cafe’de hayranları ile buluşuyor.

Uzungöl’ün genç işletmecileri Mustafa Akyüz ve İsmail Mutlu tarafından açılan ve 2021 yılı yaz sezonu boyunca Uzungöl’de müzik dostlarını buluşturan Çadır Cafe 2021 Yılını 2022 yılına bağlayacak olan 31 Aralık 2021 Cuma akşamı Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Nuray Aksoy’u hayranları ile buluşturuyor.

Türkülerimizin güler yüzlü Sanatçısı,Türk Halk Müziğinin güçlü sesi,Karadeniz Müziğinin Hanımefendi Sanatçısı Çaykara İlçesinin Ulusal Müzik Dünyasındaki gururu Sanatçı Nuray Aksoy,Karadeniz ve Ülke turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de hayranları ile buluşuyor.

TÜRKÜLERİN  KRALİÇESİ UZUNGÖL´DE

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğinin Kraliçesi Nuray Aksoy yine muhteşem gecede Uzungöl’de müzik dostları ile buluşacak.

Çaykara Doğumlu Ulusal Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Aksoy her zaman olduğu gibi hem Türk Halk Müziğinin hem de Karadeniz Müziğinin birbirinden güzel türkülerini bu defa Uzungöl Dostları için okuyacak.

Çaykara´yı ve Uzungöl´ü çok seven ve her fırsatta Çaykara´da bulunmaqktan çok büyük bir keyif aldığını ifade eden Sanatçı Nuray Aksoy 31 Aralık 2021 Yılbaşı gecesi  yine Muhteşem bir program işle Uzungöl Dostları ile buluşacak

PROGRAMDA NELER VAR ?

31 Aralık 2021 Cuma akşamı saat 19.00’da başlayacak olan müzik eğlence programı gece saat 02.00’a kadar devam edecek.

Uzungöl Çadır Cafe tarafından zengin bir menü ve program ile hazırlanan organizasyon akşam yemeğinin ardından zengin etkinlikler ile devam edecek.Gerçekleştirilecek olan etkinliklerden bazıları şunlar

1-Uzungöl’de göl kenarında havai fişek gösterisi

2-Çoban ateşi başında çayını ya da kahveni yudumlarken Uzungöl’ün muhteşem güzelliğini seyretme

3-Kar Eğlencesi

4-Canlı Müzik

5-Çeşitli sürprizler

Organizasyon için katılım sınırlı olduğundan programa katılmak isteyenlerin önceden telefon açarak yer ayırmaları gerekiyor.

İLETİŞİM

Mustafa Akyüz-0 533 7605253

İsmail Mutlu-0 533 2598098



İlginizi Çekebilir