Nurettin Albayrak Trabzon İkincisi

Nurettin Albayrak Trabzon İkincisi

Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışmalarında Çaykara´lı Öğrencimiz Nurettin Albayrak İl İkincisi Oldu.

Çaykara İlçemize Spor Alanın daki başarılarından dolayı bir madalya daha geldi. Çaykara Anadolu Lisesi 11 B Sınıfı Öğrencisi olan Nurettin Albayrak Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakalarında Bireysel dalda İl İkincisi olma başarısını gösterdi.

16 Nisan 2016 Cumartesi Günü Trabzon Akçaabat Fatih Salonunda yapılan Gençler kategorisi Masa Tenisi Gençler İl Birinciliği turnuvasında finale çıkma başarısı gösteren Öğrencimiz Nurettin Albayrak Trabzon İlimizde İl İkincisi olmayı başararak tüm Çaykara İlçemize bir gurur daha yaşatmış oldu.

Öte yandan Nurettin´in Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç ise 40 Yaş Üstü Veteronlar Masa Tenisi Turnuvasında Dördüncü olarak İlçemize bir başka gurur daha yaşatmış oldular.

Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Etkinlik ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Öğrencilerin Akademik başarılarının yanı sıra Sportif Aktivitelere de büyük önem verdiklerini ifade etti.Öğrencileri Sportif faaliyetlere yönelterek hem yeteneklerinin ortaya çıkmasını amaçladıklarını hem de öğrencileri dinlendirerek sınava daha iyi motive olmalarınıu sağladıklarını ifade eden Okul Müdürü Mustafa Demircioğlu Masa Tenisi Yarışmalaında İlçemize Büyük Bir Gurur Yaşatan Öğrencimiz Nurettin Albayrak ve Öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir