Nurhayat Arhavi´ye Sesleniyor

Nurhayat Arhavi´ye Sesleniyor

Bölgemizin Yetiştirdiği en önemli değerlerden ve de Bilim İnsanlarımızdan Nurhayat Zaim bu günlerde farklı bir heyecan ve koşuşturmanın içinde.

Bölgemizin Yetiştirdiği en önemli değerlerden ve de Bilim İnsanlarımızdan Nurhayat Zaim bu günlerde farklı bir heyecan ve koşuşturmanın içinde.

31 Mart 2019 Tarihinde gerçekleştirilecek Olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Artvin İli Artvin İli Arhavi İlçesinden Belediye Başkan Adayı olan Nurhayat Zaim bu günlerde bir yandan AK Parti Genel Merkezinden çıkacak kararı beklerken bir yandan da yoğun bir tempo ile seçmenlerine ulaşma gayreti içerisinde./resimler/2018-12/18/1321596780831.jpgYüksek İnşaat Mühendisi olarak yaklaşık 30 senedir hem Arhavi İlçemize hem Artvin İlimize hem de Bölgemize çok önemli Hizmetler sunan Yüksek Mühendis Nurhayat Zaim aynı zamanda alçak gönüllülüğü ve pırlanta gibi yüreği ile tam bir Karadeniz Hanımefendisi

Yaşlı ile yaşlı,genç ile genç çocuk ile çocuk olmayı başaran ender insanlardan bir tanesi olan Nurhayat Zaim İşini Mükemmel yapmasının yanı sıra Sosyal Hayatta da çevresinde parmak ile gösterilen farklı ve özel bir yapıya sahip./resimler/2018-12/18/1322581000781.jpgÇocukluk yıllarında kazanmış olduğu örnek ve güzel ahlakını Arhavi´ye taşımayı başaran ve Arhavi´de Toplumun her kesimi ile kurmuş olduğu mükemmel iletişim ortamı ile Adeta Arhavi´nin NURU olmayı başaran Hemşerimiz Nurhayat Zaim yaklaşan seçimler öncesinde Adaylığı ile ilgili olarak Arhavi Halkına seslendi.

İşte Hemşerimizin o anlamlı paylaşımı:

Sevgili Arhavililer,

31 Mart yerel seçimleri için AK Partiden Belediye Başkan aday adayıyım.

48 Yıllık ömrümün 26 yılını sizlerle birlikte Arhavi´de geçirdim. Bu 26 yıl boyunca bir eş, bir anne, bir mühendis, bir iş kadını, bir arkadaş, bir kardeş , bir yar, bir yaren olarak hep aranızdaydım.

Bazılarınız "nusa" dedi, bazılarınız "kızım". Bazılarınız "Nur´um "dedi, bazılarınız "canım". Çok candan dostlarım, arkadaşlarım, ailem oldunuz./resimler/2018-12/18/1323156626196.jpgBen sizi çok sevdim Arhavililer...

İstedim ki sizler için bir şeyler yapayım.

Nasip olursa sizlerle birlikte yepyeni, güzel, huzurlu, mutlu, daha müreffeh bir Arhavi için gücümün yettiğince çalışacağım.

Bu görev için talipli 5 aday adayıyız. Her bir aday adayı arkadaşım, yoldaşım birbirinden değerli, birbirinden nezihtir. Hepimiz aynı amaçla, hizmet için talibiz.

Ben seni çok sevdim Arhavi...

Bu hizmet yarışında sonuç ne olursa olsun bu değişmeyecek. Aranızda yaşayıp, aranızda öleceğim.

Güzellikler paylaşalım Arhavi, iyilikler paylaşalım. 28 yıllık meslek hayatımda öğrendiğim, gezip gördüğüm, okuduğum, beğendiğim, takdir ettiğim ne varsa isterim ki sizlere aktarayım. Sizlerle paylaşayım.

Nasip demiş yolcu.Nasip demiş hancı. Nasip demiş evinden ekmeği için çıkan baba

Nasip Arhavi.

Nasip her neyse bize hoştur. Size de hoş olsun inşallah...

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Nurhayat Arhavi Sesleniyor

İlginizi Çekebilir