Nusaybin´den Dernekpazarı´na Teşekkür Telefonu

Nusaybin´den Dernekpazarı´na Teşekkür Telefonu

Dernekpazarı ilçesi Kaymakamı Selim Erkovan, "Öyle sanıyorum ki ileride tarih kitapları yazılırken bu dönemde görev yapan güvenlik güçlerimize ayrı bir sayfa açılacaktır.


DERNEKPAZARI ilçesi Kaymakamı Selim Erkovan, "Öyle sanıyorum ki ileride tarih kitapları yazılırken bu dönemde görev yapan güvenlik güçlerimize ayrı bir sayfa açılacaktır." dedi.

Erkovan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce Mardin´in Nusaybin ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine, yanlarında olduklarını göstermek ve moral vermek amacıyla organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Dernekpazarı Kaymakamlığı ile Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Dayanışma Vakfı işbirliğinde toplanan yaklaşık 300 kilogram fındık ve kuru üzümü Nusaybin´e gönderdiklerini ifade eden Erkovan, "Malzemelerin yanı sıra öğrencilerimiz tarafından askerlerimize hitaben yazılan mektupları da geçmiş yıllarda Çaykara ilçemizde görev yapan ve geçici görevle Nusaybin´de bulunan Jandarma Yüzbaşı Nurettin Kaya´ya gönderdik." diye konuştu.

Erkovan, Yüzbaşı Kaya´nın malzemelerin askerlere teslim edildiği sırada çekilen fotoğrafı gönderdiğini anlatarak "Yüzbaşımız daha sonra beni arayarak teşekkür etti. Askerlerimizin, halkımızın desteği karşısında mutluluk duyduğunu aktardı ve onlar adına teşekkürlerini iletti." dedi.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü için hayatını tehlikeye atarak görev yapan güvenlik güçlerine ne kadar teşekkür edilse az olacağını dile getiren Erkovan, şunları kaydetti: 

"Öyle sanıyorum ki ileride tarih kitapları yazılırken bu dönemde görev yapan güvenlik güçlerimize ayrı bir sayfa açılacaktır. Tıpkı Çanakkale´de, İnönü´de, Dumlupınar´da ve daha nice sayılamayacak destanda görev yapan askerlerimiz gibi tarihe altın harflerle adları yazılacaktır. Millet olarak hassas bir dönemden geçiyoruz, şehit haberleriyle adeta yıkılıyor, yüreklerimiz dağlanıyor ancak güçlü bir devlete yaraşır şekilde bu terör belasını yeneceğimizden asla kuşku duymuyor, inancımızı kaybetmiyoruz. Gün birlik, beraberlik günüdür. Öğrencisi, esnafı, memuru, genci, yaşlısı, kadını ve erkeği ile güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu gösterme günüdür."

Erkovan, asker ve polisin maddi olarak hiçbir şeye ihtiyacı olmadığına dikkati çekerek gönderilen malzemenin sadece ve sadece manevi değeri bulunduğunu kaydetti.

Kaynak:Haberler.com



İlginizi Çekebilir