Of-Çaykara Yolunun 3 Km´lik Kısmı Işıklandırıldı.

Of-Çaykara Yolunun 3 Km´lik Kısmı Işıklandırıldı.

Çoruh EDAŞ tarafından Of-Çaykara Karayolunun ilk 3 km´si ışıklandırılarak hizmete açıldı

Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından 2015 yılı onaylı Yatırım Programı kapsamında yürütülen tesis faaliyetleri neticesinde Of ? Çaykara Yolunun ilk 3 km´lik kısmı ışıl ışıl hale geldi. 

Çoruh Edaş Trabzon İl Müdürlüğü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; Of İlçe Merkezinin yoğun bir bölgesi olan alanda, Ortaöğretim, Yüksekokul ve Çay Fabrikaları bulunuyor. Trafik yoğunluğunun ciddi seviyelere ulaştığı Of ? Çaykara Yolunun giriş kısmında neticelendirilen bahse konu çalışma ile birlikte, bölgede trafik güvenliği de sağlanmış oldu. Özellikle bölgemizin incisi Uzungöl´e ulaşım için Sahil Yolu üzerinden ayrılan Of ? Çaykara Yolu, turizm anlamında da bölgeye yakışır bir hale getirilmiş oldu. Takip eden yatırım programları kapsamında da gerekli etüd ve projelendirme çalışmalarının neticelendirilmesi ile Of ? Çaykara Yolu üzerindeki aydınlatma çalışmaları devam edecektir.

 



tayfur demirali
12.04.2016 12:48:22
resimde gösterdiğiniz yol çaykara yolu değildir.Ayrıca of çaykara yolunun ışıklandırmadan önce yolda kayan toprak kütlesinin temizlenip kullanıma açılmaya ve göcük olan kısmın da onarılmaya ihtiyacı vardır.

İlginizi Çekebilir