Of İlçesine Ateş Düştü!

Of İlçesine Ateş Düştü!

Of-Sıraağaç Mahallesinden, Diyarbakır´ın Silvan ilçesinde görev yapan Özel Harekat Polisi Necmi Çakır, PKK´lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

Diyarbakır´ın Silvan ilçesinde bu sabah teröristler tafından suikast silahı olarak tabir edilen ?Kanas´ keskin nişancı tüfeği ile başından vurularak ağır yaralanan Trabzon Of ilçesi sıraağaç Mahallesinden, Özel Harekat Polisi Necmi Çakır, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek şehit oldu.  

Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ilçesinde bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyona katılan ve bir teröristin kanas ile açtığı ateşle başından vurulan polis memuru Necmi Çakır (40), kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Şehidin, Trabzon nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi

Şehit polis memuru Necmi Çakır´ın (40) acı haberi Trabzon´un Of ilçensin Sıraağaç mahallesinde yaşayan anne ve babasına yaylada bulundukları sırada verilirken, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yayla dönüşünde evlerine gelen baba Fahri ve anne Nuriye Çakır´a taziyelerde bulundu. Evli ve bir kız çocuğu babası olan şehidin bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Başbakanlığı döneminde koruma ekibinde de yer aldığı öğrenildi. Baba Fahri Çakır, evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken ?Takdiri ilahi 5 tane evladım olsa bu vatana feda olsun? derken, anne Nuriye Çakır ise oğlunun telefonda kendisinden söz aldığını

?Eğer şehit olursam sakın ağlamayın.Devletimizin aleyhine sakın konuşmayın? vasiyetinde bulunduğunu ağıt yakarak anlattı. Anne Nuriye Çakır ?Bizden söz aldın, bu sözü nasıl tutayım, nasıl ağlamayayım. Devletimiz, vatanımız sağolsun? diyerek gözyaşı döktü. Şehit polisin cenazesinin bugün akşam saatlerinde askeri uçakla Diyarbakır´dan Trabzon´a getirilmesi beklenirken, cenazesi yarın Of Merkez Çarşıbaşı Büyük Camisi´nde kılınacak.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Şehit Özel Harekat Polisi Necmi Çakır´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.  



Anahtar Kelimeler: İlçesine Ateş Düştü

İlginizi Çekebilir