Off-Road Heyecanı Göz Kamaştırdı

 Off-Road Heyecanı Göz Kamaştırdı

Uzungöl Off- Road Kulübü üyeleri Çağlı bölgesinin doğal güzellikleriyle buluştu.

Uzungöl Off-Road kamp ve karavan Derneği üyeleri Özdil-Çağlı Bölgesinde 2 gün kamp kurarak değişik etkinliklerde bulundu. Araçlarıyla birlikte Trabzon´dan yola çıkan Off-Road tutkunları Yomra Özdil´den geçerek Çağlı bölgesine ulaşarak burada bir gece yatılı kamp kurdu. 

Zengin görsellik sunan ve bin bir çeşit çiçeklerle oluşturduğu doğal güzellikleriyle adeta büyülü bir görüntü oluşturan yaylalarımızda safari etkinliği ve kamp kuran doğaseverler, ilk günde doğa harikası Çağlı Mevkiinde Kamp kurarak gecenin müthiş güzelliğini doyasıya seyrettiler. Kamp alanının oluşturulması esnasında birliktelik ve koordineli çalışma örneği sergilendiler. Akşam yemeğinden sonra yakılan kamp ateşi etrafında yapılan sohbetler ve verilen eğitici bilgilerin ardından geceyi çadırlarında geçiren doğa ve Off-Road tutkunları sabahın ilk ışıkları ile uyandılar.

/resimler/2015-6/15/1044425013049.jpgEtkinliğin ikinci gününde sabahın erken saatlerinde Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği üyesi doğaseverler Çağlı Yaylasına ulaşarak Off-Road yaparak olağanüstü coşkuyu yaşadılar. Özellikle gece zirveden Trabzon kent ışıklarının mavinin siluetinde çok muazzam bir görselliği seyretmenin keyfini yaşayan Off-Road tutkunları, bulundukları anları da fotoğraflamayı ihmal etmediler

/resimler/2015-6/15/1045248763751.jpgUzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Mustafa Mutlu, 13-14 Haziran 2015 Cumartesi-Pazar günleri UZOFF üyesi arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz Kamplı Off-Road etkinliği çerçevesinde Çağlı Mevkiinden gece Trabzon´u zirveden seyretmenin keyfini yaşadık. Gezdiğimiz yerlerin gerek off-road, gerek safari ve kamp için çok ideal imkanlar sunması Bölgemizin turizm konusunda elindeki zenginleri fark ederek bu yönlerini sık sık dillendirdiklerini, Doğu Karadeniz bölgesinde yükselen turizm pastasından hak ettiği payı alması için bu tür uyarıları sık sık yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Çaykara Güden Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir