OFF-ROAD Tutkunları Nefes Kesti!

OFF-ROAD Tutkunları Nefes Kesti!

Trabzon Turizm sezonu açılışında Uzungöl Off-Road Kulübü tarafından Şalpazarı´nda düzenlenen gösteriler nefes kesti.

Trabzon´da 2018 Turizm sezonu açılışı Şalpazarı ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği (UZOF) öncülüğünde bir araya gelen ?off road´ tutkunları araçlarla Sütpınar Mevkii´nden Şıhkıran Yaylasına orman içi yoldan yaptıkları Off-road gösterisi büyük ilgi topladı. /resimler/2018-5/9/1139591476557.jpgŞalpazarı Acısu 2018 Trabzon Turizm Sezonu Açılışı, Hıdırellez Bahar Bayramı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla Şalpazarı Belediyesi ev sahipliğinde Acısu mevkiinde 6 Mayıs Pazar günü yapıldı. 

Her yıl ilimizin farklı yerlerini tanıtmak amacıyla Turizm Haftası değişik yerlerde kutlanmaktadır. Bu yıl Şalpazarı Acısu Hıdırellez Bahar Şenliği ile birleştirilerek değişik aktiviteler eşliğinde yapıldı. 

/resimler/2018-5/9/1140503508733.jpgUzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği (UZOF) şenliğe 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü kamp kurmuştur. 6 Mayıs Pazar günü de Yayla Göçü Canlandırma eşliğinde arazılı araçlarıyla geçiş gösterisi yaptı. Program sonunda Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği üyeleri araçlarla Sütpınar mevkiinden Şıhkıran Yaylasına orman içi yoldan Offroad gösterisi yapmıştır. /resimler/2018-5/9/1143587106191.jpgUzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Mustafa Mutlu gazetemize yaptığı açıklamada ?´Turizm Haftası Kutlamaları kapsamında Derneğimizin katkı sağlaması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde ve Şalpazarı Belediyesinin ev sahipliğinde yapılmış olan 2018 Yılı Turizm Haftası Kutlaması ve Hıdırellez Bahar Bayramı Şenliğine üyelerimizle beraber 5 Mayıs Cumartesi günü alanda kamp kurduk, 6 Mayıs Pazar günü saat 11 00 da Yayla Göçü canlandırılması ve Protokolün alana yürümesi eşliğinde araçlarımızla Geçiş Gösterisi yaptık. Saat 14 15 te ise Sütpınar mevkiinden Şıhkıran Yaylasına orman içi alandan Offroad Gösterisi yaptık. Derneğimizin amacı; Dernek, Offroad motorlu araç sporları, safari, kamp, karavan, Dağcılık ve diğer Doğa Sporlarının yapılmasına, yaygınlaşmasına ve bu dallarda sporcu yetiştirmesine maddi ve manevi katkıda bulunmak. Doğa ve sporun sevdirilerek, üyelerin ve bölge insanının bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak. İnsanları yaşadıkları çevreyle tanıştırıp, doğaya karşı duyarlı kılmak ve bütünleştirmek. Trabzon ve çevresinin tanıtılmasına katkıda bulunarak bölge turizminin gelişimini sağlamak amacı ile kurulmuştur.´´ İfadesini kullandı.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: ROAD Tutkunları Nefes Kesti

İlginizi Çekebilir