Off-Road`cılar Mutlu ile devam dedi

Off-Road`cılar Mutlu ile devam dedi

Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği 2´nci olağan genel kurulu yapıldı.

Trabzon´da faaliyet gösteren, Uzungöl Off-Road  Kamp ve Karavan Derneği 2´nci olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa yeniden Mustafa Mutlu seçildi.  

Trabzon Cumhuriyet Mahallesi Tanjant yolu üstünde bulunan dernek binasında yapılan 2.Olağan genel kurulana yönetim kurulu ve üyeler katıldı.  

Divan Kurulu´nun oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan kongrede, faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Başkan Mustafa Mutlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi ve önerilerini açıkladı. Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidilen kongrede Mustafa Mutlu Yeniden Başkanlığa seçildi./resimler/2016-3/26/0015487667150.jpgKongrede başkanlığa yeniden seçilen Mustafa Mutlu yaptığı açıklamada, Karadeniz ve özellikle Trabzon´un arazı yapısı, iklimi, yaylaları ve tabii güzellikleri olması bu spor için çok ideal bir yer olduğunu belirterek,? Yola çıktığımız arkadaşlarımızın ortak görüşü olan; doğa ile iç içe yaşamak, doğanın güzelliklerini araç sporu olan Off-Road etkinlikleri ile yaşamak. Doğada safari yaparak, yürüyüşler düzenleyerek doğa ile daha fazla birlikte olmak amaçlanmıştır. Yeniden göreve gelen yönetim ve üye arkadaşlarımızla birlikte bundan sonra yapacağımız etkinliklerle bölgemizde gelişen turizme katkı sağlamak için çalışacağız,?dedi.

Yönetim Kurulu üyelikleri şu isimlerden oluştu: Mustafa Mutlu, Âdem Yetim, Murat Kaplan, Telat Erdoğan ve Hasan Hüseyin Ustaömeroğlu.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Road cılar Mutlu devam dedi

İlginizi Çekebilir