Offroadçılar, ´Dünya´nın En Tehlikeli Virajlarında´

Offroadçılar, ´Dünya´nın En Tehlikeli Virajlarında´

Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği (UZOFF) üyesi doğaseverler, Dünyanın en zor virajları olarak bilinen Çaykara Karaçam Derebaşı´nda safari etkinliği düzenledi.

Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği (UZOFF) üyesi doğaseverler, Dünyada en tehlikeli olarak ilan edilen Çaykara Karaçam Derebaşı virajlarında safari düzenledi.

Bölgemizin Offroad, kamp, karavan ve safari alanında en geniş kapsamlı derneklerinden olan, Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği (UZOFF) üyesi doğaseverler her ayın son hafta sonu düzenledikleri heyecan dolu etkinliklerine bir yenisini daha eklediler. Trabzon Çaykara ilçesine bağlı Limonsuyu Yaylasında kamplı ve devamında yol safarisi etkinlikleri düzenledi. İlkbaharın başında başka yaylalardan merhaba dedikleri dağlara bu sefer Limonsuyu yaylasından sonbaharda elveda yaylalar dedi./resimler/2018-10/12/2158395143596.jpgCumartesi  günü Trabzon´dan yola çıkan doğaseverler, Çaykara Limonsuyu Yaylasına gittiler. Orada kurdukları çadır kampında geceyi geçiren doğaseverler, sabah kampı toplayıp arazili araçlarıyla Soğanlı Dağı Geçidine hareket etti. Dünyanın en tehlikeli virajları olarak bilinen Derebaşı´ndan geçerek maceralı iniş yapan Offroadçılar Karaçam Mahallesine iniş gerçekleştirip Çaykara üzerinden Trabzon´a dönüş yaptılar./resimler/2018-10/12/2159059675318.jpgDernek başkanı Mustafa Mutlu faaliyeti şu şekilde ifade etti ?´Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği olarak her ayın son hafta sonunda doğanın farklı güzelliklerini öne çıkartmak, tanıtmak ve farkındalık oluşturmak için kamplı, safarı ve Offroad etkinlikleri düzenlemekteyiz. Bunu yaparken sevdiğimiz iş olduğu için de çok keyif alıyoruz. Bu etkinliğimizi de her sonbaharda elveda dediğimiz dağlara bu sefer Limonsuyu yaylasından demek istedik. Dünyada benzerine az rastlanan Derebaşı Virajlarını Soğanlı Geçidinden Karaçam istikametine iniş yaparak faaliyetimizi gerçekleştirmiş olduk´´./resimler/2018-10/12/2159257175774.jpgHaber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir