Of´ta Bir Şampiyonluk,İki İkincilik,Bir De Üçüncülük

Of´ta Bir Şampiyonluk,İki İkincilik,Bir De Üçüncülük

Of´ta Masa Tenisi heyecanı.19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Yarışmalarında Çaykara İlçemiz Bir dalda Şampiyonluk elde ederken iki dalda da İkincilik

Of´ta Masa Tenisi heyecanı.19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Yarışmalarında Çaykara İlçemiz Bir dalda Şampiyonluk elde ederken iki dalda da İkincilik bir dalda da üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

/resimler/2018-5/14/1309535342477.jpg

12 Mayıs 2018 Cumartesi Günü Of Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Final Müsabakaları şu kategorilerde gerçekleştirildi.

1-Bireysel 40 Yaş Altı Kategorisi

2-Bireysel 40 Yaş Üstü Kategorisi

3-Takım Halinde Müsabakalar.

55 SPORCU KATILDI

Of İlçemizde halkın yoğun bir ilgi gösterdiği turnuvaya 3 kategoride toplam 55 sporcu katıldı.Çekişmeli müsabakaların oynandığı turnuva tabiri caiz ise adeta nefesleri kesti

40 YAŞ ALTI BİREYSEL  KATEGORİDE ZİRVE ÇAYKARA´NIN

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden Hüseyin Şenocak 40 Yaş Altı Kategorisinde Of Şampiyonu olarak Çaykara İlçemize Şampiyonluk Kupası ile dönmeyi başardı.

40 YAŞ ÜSTÜNDE MALKOÇ İKİNCİ OLDU

Masa Tenisi alanında Çaykara İlçemizde kupalara ve madalyalara Ambargo koyan Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç  Of İlçesinde düzenlenen turnuvada da 40 yaş üstü kategorisinde Finale yükselmeyi başardı.

/resimler/2018-5/14/1310241124453.jpg

Finalde rakibi ile başa baş mücadele eden Öğretmenimiz Erol Malkoç rakibine şanssız bir şekilde kaybederek Turnuvada İkinci oldu ve de Çaykara İlçemize bir gurur daha yaşatmış oldu.

ÇİFTLER KATEGORİSİNDE BİR İKİNCİLİK BİR DE ÜÇÜNCÜLÜK

Masa Tenisi Turnuvasında Çiftler kategorisinde de büyük bir heyecan yaşandı.Karışık Kategori olarak gerçekleştirilen Çiftler Kategorisinde Çaykara İlçemizin Masa Tenisi Şampiyonları Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz´dan oluşan Çaykara ekibi Finale çıkmayı başardı.

/resimler/2018-5/14/1310538156111.jpg

Finalde rakipleri ile başa baş mücadele veden Şampiyonlarımız Of İkincisi olmayı başardılar.Aynı Turnuvada Çiftler kategorisinde Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencileri Hüseyin Şenocak ve Berat Çakır´dan oluşan İkili Of İlçe Üçüncülüğünü elde ederek Çaykara İlçemize bir gurur daha yaşattılar.

ANADOLU BUNU HEP YAPIYOR

Akademik anlamda Çaykara İlçemize yaşattığı başarılar ile İlçemizin Gurur kaynağı olmayı başaran Çaykara Anadolu Lisesi Sosyal , Kültürel ve Sportif anlamda da Çaykara İlçemize önemli başarılar yaşatmaya devam ediyor.

SON ÜÇ SENENİN FİNALİSTİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen masa Tenisi Müsabakalarında Çaykara Anadolu Lisesi hem Bireysel hem de Takım Kategorilerinde son Üç Senenin Trabzon Finalisti olmayı başararak Çaykara İlçemize büyük ve haklı bir gurur yaşattılar.

/resimler/2018-5/14/1311219406645.jpg

Ayrıca Çaykara Anadolu Lisesi Amasya ve Hopa´da gerçekleştirilen Bölge Turnuvalarında da hem Trabzon İlimizi hem de Çaykara İlçemizi büyük bir başarı ile temsil etmişlerdir.

YENİ HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Yeni hedefini Türkiye Şampiyonası olarak belirleyen Çaykara Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri bu hedef doğrultusunda planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını devam ettirmektedir

MALKOÇ TRABZON ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç 2017 Yılında Öğretmenler arasında Trabzon İlimizde gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında Trabzon İl Şampiyonu olarak Çaykara İlçemize çok önemli bir başarı yaşatmıştı.

MALKOÇ ÖNEMLİ OLAN BAŞARILARI DEVAM ETTİRMEK

Başarılı olmanın tabi ki çetin ve zor olduğunu ancak asıl önemli olanın ise başarıyı etkili ve de kalıcı bir hale getirmek olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç,öğrencileri ile birlikte Sportif faaliyetlerde büyük emek harcadıklarını,bu faaliyetleri gerçekleştirmelerini sağlayan başta Okul Müdürleri Mustafa Demircioğlu olmak üzere tüm Yönetici ve Öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

Gölün ortasına atılan bir taşın kabarcıklarının giderek gölün tamamına yayılması misali Öğrencileri ile birlikte çıktıkları bu çetin yolculukta küçük başarılardan başlayarak büyük ve de etkili başarılar elde etmeyi hedeflediklerini ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç  Öğrencilerinin ileride Ülkemizi Ulusal ve Uluslar arası alanlarda başarılı bir şekilde temsil eden Sporcular olarak yetişmelerinin en büyük özlemleri olduğunu sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir