Öğrenciler Karnelerini Aldı

Öğrenciler Karnelerini Aldı

2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı 17 Haziran 2022 Tarihinde sona ereken Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarda karne heyecanı yaşandı.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Somuncu sabah saatlerinden itibaren çeşitli okullardaki karne dağıtım törenlerine katıldılar.

İLK TÖREN FATMA BİLGE ANAOKULUNDA

Günün ilk töreni Fatma Bilge anaokulunda yaşandı.Ana Okulu öğrencilerinin ilk karne törenlerinde miniklerin heyecanları yüzlerinden okunurken Kaymakam Güzel ve Başkan Tok her öğrenciye ayrı ayrı karnelerini dağıttı ve her öğrenci ile ailesi ile birlikte fotoğraf çektirdi.

ZEKİ BİLGE İLKOKULUNDA KARNE TÖRENİ

Günün ikinci Karne Töreni Zeki Bilge İlkokulunda gerçekleştirildi.Kaymakam Güzel ve Başkan Tok her sınıfı ayrı ayrı gezerek hem öğrencilere karne dağıtımı gerçekleştirdi hem de aileler ile sohbet etti.

ZEKİ BİLGE ORTAOKULU KARNELERİNİ ALDI

Zeki Bilge Eğitim Kurumları Karne Dağıtım Töreninde son durak Zeki Bilge Ortaokulu oldu.Okul İdaresi tarafından seçilen temsili sınıflarda karne dağıtım töreni gerçekleştirilirken,ayrıca öğrencilerin başarı belgeleri de Kaymakam Güzel ve Başkan Tok tarafından verildi.

İMAM HATİP’TEN KARNE TÖRENİ

Karne Töreni için Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından bir karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.Kaymakam Güzel,Başkan Tok ve Müdür Çamurali törene katılırken Liseyi birincilik ile bitiren Rabia Şahin’e ödülü Kaymakam Muhammet Güzel,Ortaokulu  Birincilik ile bitiren Murat Selim Bal’a ödülü ise Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından verildi.

GÜNÜN SON TÖRENİ KARAÇAM’DA

Günün son karne töreni Karaçam Mahallesinde gerçekleştirildi.Okul Müdürü Fatih Kuvvetli yönetiminde Okul Bahçesinde gerçekleştirilen Karne Dağıtım töreninde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Anasınıfından başlayarak 8. Sınıfa kadar okulun tüm öğrencilerine Karne Dağıtımı gerçekleştirirken her öğrenci ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Ayrıca Öğrencilere başarı belgelerini de dağıtan Kaymakam Güzel ve Başkan Tok bunun yanı sıra İlkokulda her sınıf Birincisine,Ortaokulda ise not ortalamasına göre okulu ilk dört sırada tamamlayan öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Karaçam’da Ödül ve Plaket almaya  hak kazanan öğrenciler:

1.sinif Ömer Talha Köşeli

2.Sinif. Gülbahar Sargın

3.Sinif. Melih Kuvvetli

4.Sinif. Yahya Kemal Bilici

Okul Birincisi. Mert Kuvvetli

İkinci. Ahmet Kabaoğlu

Uçuncu. Zeynep Bilici

Dördüncü. Minanur Çolak

Kitap Okuma Birinci: Ufuk Tuna Sargın

Karaçam Mahallesindeki Karne Dağıtım Töreni birlikte çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

TÜM OKULLARDA KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çaykara İlçesinde bulunan diğer okullarda da Karne Dağıtım Törenleri gerçekleştirildi.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi,Çaykara Anadolu Lisesi,Cevdet Sunay MTAL,Taşkıran Eğitim Kurumları ve Uzungöl Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen Karne Törenleri ile bir Eğitim Öğretim Yılı tamamlandı ve öğrenciler Yaz Tatiline uğurlandı.



Anahtar Kelimeler: Öğrenciler Karnelerini

İlginizi Çekebilir