Öğrenciler Uzungöl'de İftarda Buluştu

Öğrenciler Uzungöl

Çaykara İlçesinin 8. Sınıflarında okuyan öğrenciler Uzungöl’de İftar Organizasyonunda bir araya geldiler.

Okullarında yoğun bir tempo içerisinde Merkezi Sistem sınavlarına hazırlanan 8. Sınıf Öğrencileri Çaykara Kaymakamı  Muhammet Güzel'in organizasyonu ile Uzungöl’de iftar organizasyonunda bir araya geldiler.

14 Nisan 2022 Perşembe akşamı Uzungöl Sofra Restaurant’ta gerçekleştirilen İftar Organizasyonuna Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.İftar Organizasyonuna Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu,Karaçam Ortaokulu,Çaykara Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu ve Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulunun 8. Sınıflarında öğrenim gören yaklaşık 150 öğrenci katıldı.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel İftar Organizasyonunda öğrenciler ile sohbet ederek moral motivasyonlarının yükselmesini sağladı.Sohbetinde öğrencilere Çaykara İlçesinin her alanda olduğu gibi  eğitim öğretim alanında da farklı ve özel bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,İlçe Milli Eğitim Müdürü,Okul İdarecileri ve Öğretmenlerimizin öğrencilerini geleceğe hazırlamak ve onların iyi bir eğitim görmelerini sağlamak amacı ile sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar çalıştıklarını öğrencilerin de çok çalışarak öğretmenlerinin bu emeklerinin karşılığını vereceklerini ve kendilerine iyi bir gelecek hazırlayacaklarını ifade etti.

Kaymakam Güzel,İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali,Öğretmen ve öğrenciler daha sonra Uzungöl’de göl kenarında yürüyüş gerçekleştirerek iftar organizasyonunu tamamladılar.

Okullarında yoğun sınav temposu ile yorulan öğrenciler ,Uzungöl’de gerçekleştirilen İftar Organizasyonu ile hem diğer okullarda öğrenim gören arkadaşları ile bir araya gelerek hem de sınav yorgunluklarını üzerlerinden atarak mutlu bir şekilde evlerinin yolunu tuttular.



İlginizi Çekebilir