Öğrenciler Çanakkale`ye Uğurlandı

Öğrenciler Çanakkale`ye Uğurlandı

Dernekpazarı'nda çeşitli okullarda eğitim gören öğrenci kafilesi Çanakkale'ye uğurlandı

Dernekpazarı Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneği, İlçe Müftülüğü,  Akköse ve Gülen Kuran Kursu Derneklerinin katkıları ile hayata geçen Çanakkale ve İstanbul gezisi kapsamında çeşitli okullarda eğitim gören öğrenci kafilesi uğurlandı. 


Çanakkale'ye gitmek üzere Kaymakamlık önünde hazır bulunan öğrencilere hitap eden Kaymakam Selim Erkovan, Gençlerimizin şanlı tarihimizde büyük bir yere sahip olan Çanakkale konusunda bilinçlendirilmesi açısından bu projeler oldukça önemlidir. Vatanımızı bize emanet edenleri bizzat yattıkları ve çarpıştıkları yerleri ziyaret edeceksiniz. Onlara selam ve hürmetlerimizi iletirken, sizler de gerekli mesajları oralardan alarak buralara dönün. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletir, gençlerimize şimdiden iyi yolculuklar diliyorum” dedi. 

Uğurlama törenine, Kaymakam Selim Erkovan, Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık, İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Dernekpazarı müftülüğü



İlginizi Çekebilir