Öğrencilerin Başarısına Ödül!

Öğrencilerin Başarısına Ödül!

Çaykara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Şubesi tarafından İlçemizde bulunan Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kıyafet yardımı yapıldı.

Çaykara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Şubesi tarafından İlçemizde bulunan Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kıyafet yardımı yapıldı.

Kaymakam İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından gerçekleştirilen organizasyon sayesinde Çaykara İlçemizde toplam olarak 1280 öğrenciye kıyafet yardımı yapılmış oldu. Mont yardımı  ile öğrencilerimiz hem motive edilmiş hem de sevindirilmiş oldu.

Yaklaşık olarak 1 ay önce okullardan öğrencilerin mont bedenleri istendi. Okullardan gelen listelere göre de ilçemizdeki okul öncesi, ilkokul ve ortaokulda okuyan  toplam 1280 öğrenci için mont satın alındı./resimler/2017-2/27/1054257096116.jpgÖğrenci ayrımının yapılmadığı ve de istisnasız tüm öğrencilere yapılan yardım ile Çaykara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonundan 40 000 TL para harcandı.

21 Şubat 2017 Salı Günü Yardımlar öğrencilerimize dağıtıldı. Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Mütevelli heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş ve Çaykara Esnaf Kefalet Başkanı Ali Şükrü Aydın´ın katıldıkları törenlerde her okulda ayrı ayrı kıyafetler öğrencilere dağıtıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen kıyafet dağıtım törenine katıldı. Başkan Tok törende yaptığı konuşmada öğrencilerimizin çalışmalarından ve de okuldaki başarılarından son derece memnun olduklarını ve de Çaykara Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman öğrencilerimizin yanında yer alacaklarını ifade etti./resimler/2017-2/27/1055005306109.jpgÇaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ilçemizde ulaşım konusunda en çetin arazi şartlarına sahip olan Karaçam´da yaptığı açıklamalarda güzel ve de anlamlı bir etkinlik ile öğrencilerimizin karşısında bulunmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Yardımların gerçekleştirilmesine olan katkılarından dolayı Kaymakamlık Mütevelli heyetine teşekkür eden Kaymakam İhsan Ayrancı yoğun kış şartlarının yaşandığı bu günlerde öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirdikleri bu yardım etkinliği ile çocuklarımızı sevindirmek istediklerini ifade etti.

Öğrencilerimizin yoğun sınav maratonuna çok yoğun bir tempo içerisinde hazırlandıklarını anımsatan Kaymakam İhsan Ayrancı  gerçekleştirdikleri bu yardım etkinliği ile aynı zamanda öğrencilerimizin moral motivasyonlarını da artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir