Öğretmen Cahit Çelebi Ağlattı

Öğretmen Cahit Çelebi Ağlattı

38 Sene Çaykara İlçemize Yönetici Ve De öğretmen olarak Hizmet Veren Cahit Çelebi Yakalandığı Amansız Hastalıktan Kurtulamayarak Çaykara İlçemizi Göz Yaşlarına Boğdu

CAHİT ÇELEBİ AĞLATTI

Çaykara İlçemizin yetiştirdiği en önemli Eğitimcilerinden Öğretmen Cahit Çelebi 2 yakalandığı amansız hastalıktan ne yazık ki kurtulamayarak 29 Mart 2017 Çarşamba akşamı Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğarak aramızdan ayrıldı.

2014 Yılı Mayıs ayından bu yana yaklaşık olarak 3 senedir mide kanseri hastalığı ile mücadele eden öğretmenimiz Cahit Çelebi bu süreçte Bursa´da uzun süre tedavi gördü.Ancak hiçbir tedavi Cahit Öğretmenimizin derdine ne yazık ki derman olmadı.

Cahit Öğretmenimiz  bir hafta önce Bursa´dan Taşkıran Mahallemizdeki evine geldi.29 Mart 2017 tarihinde evinde tekrar rahatsızlanan Cahit Öğretmenimiz kaldırıldığı Of Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamadı ve de gece saat 22.00 sıralarında hepimizi göz yaşlarına boğarak aramızdan ayrıldı.

/resimler/2017-3/30/1014579198935.jpg

Cahit Hoca 31 Mart 2017 Cuma Günü Cuma Namazına müteakip Taşkıran Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı mahallemizde bulunan aile kabristanlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Cahit Öğretmenimize Allah´tan Rahmet kederli ailesine ve de tüm Çaykara Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

0535-4078257-Hamit ÇELEBİ-Abisi

0505-6499857-Tahsin ÇELEBİ-Kardeşi

05322056011-Kenan ÇELEBİ-Kardeşi

0505-2333300-Yılmaz ÇELEBİ-Kardeşi

0505-3616161-Recep ALTINSOY-Damadı

Işığı ile bizi aydınlatan,üzerimizde sonsuz emeği olan,sevgili 
Cahit Çelebi hocamızı kaybettik.Güle güle güzel ve aydın insan,Işık´lar içinde uyu dostum,arkadaşım,yoldaşım,abim ve hocam...

Öğrencilerinden sadece bir tanesinin mesajı.Sevgili Recep Çiçek kardeşimizin mesajı.Ve de sosyal paylaşım sitelerinde yüzlerce mesaj var Cahit Öğretmenimiz ile ilgili.

Tam 38 sene mükemmel bir Eğitimci olarak etrafına ışık saçmaya çalıştı Sevgili Cahit Öğretmenimiz.An geldi öğretmen olarak an geldi yönetici olarak etrafına ışık saçmaya çalıştı.Öğretmen bir mum gibidir derler kendisi erir ama etrafına ışık saçmaya devam eder.İşte Cahit Öğretmenimiz tam 38 sene etrafına ışık saçtı.Meslekte 40 yılını tamamlamaya kararlıydı öğretmenimiz.Ancak ne yazık ki sağlığı buna müsaade etmedi.

1977 Yılında Köknar Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak başlayan 38 senelik serüven 1979 yılında öğretmenimizin Uzungöl´e atanması ile devam etti.1979 yılından 2015 yılına kadar aralıksız tam 36 sene öğretmen ve de yönetici olarak Uzungöl´e hizmet verdi Cahit Öğretmenimiz.

Her öğrencisinin üzerinde kalıcı ve de olumlu izler bırakan bir öğretmen olmaya çalıştı hep Öğretmenimiz.Öğrencilerinin özgüven ve de toplumda kendilerini ifade edebilmeleri adına senelerce gayret gösterdi.

Kendimden bir örnek anlatmak isterim.1983 Yılı.Çaykara İnönü Lisesi 1. Sınıfında ilk dersimiz.Dersimiz Edebiyat.Öğretmenimiz ise Cahit Hocamızın devre arkadaşı şu an Köknar Ortaokulu Türkçe Öğretmenimiz Sabahattin Genç Hocamız.Bir soru sordu Sabahattin Hocamız.İstiklal Marşı ile ilgili.Soru çok basitti.Ve de adım gibi emindim bu soruyu sınıftaki arkadaşlarımın hepsi biliyordu.

Ancak sınıfta parmak yoktu.Kimse parmak kaldırmamıştı.Ben ise parmağımı kaldırdım ve de o basit soruyu cevapladım.Soruyu cevaplamamın ardından Sabahattin Hocanın bana söylediği ilk cümle şu olmuştu.

-Sen dedi Cahit Çelebi´nin öğrencisisin.

Beni tanımıyordu Hocamız daha ilk dersimizdi.Ama Cahit Hocamızın bizlere kazandırdığı özgüvenden anlamıştı benim Cahit Öğretmenimizin Öğrencisi olduğumu.

1997-2010 Yılları arasında Okul Müdürü olarak 13 sene görev yaptı Uzungöl´de Cahit Hocamız.2010 Yılı ise rotasyon yılıydı onun için.Ya okul Müdürü olarak başka bir okula gidecek ya da yöneticilikten istifa edip öğretmen olarak Uzungöl´de kalacaktı.

Cahit Öğretmenimiz Uzungöl´e sevdalıydı.Bu yüzden Okul Müdürlüğü teklifini elinin tersi ile itti ve de Öğret56men olarak Uzungöl´de kaldı.

Ben 50 Yaşındayım Sevgili Çaykara Gündem Dostları.1979 Yılında 12 yaşında iken tanıdım Cahit Hocamızı.Ve de tam 38 senedir hep onunla birlikte oldum.Önce öğrenci öğretmen olarak birlikte olduk.Sonra Okul Müdürü öğretmen olarak birlikte çalıştık.2010-2012 yılları arasında öğretmen arkadaşlar olarak beraber olduk.Sonra da 2012-2015 yılları arasında bu defa ben yönetici oldum ve de Cahit Hocam ile birlikte çalıştık.

Yarın ise Cahit Hocamıza karşı son görevimizi yerine getirmek üzere hepimiz Taşkıran Merkez Camii önünde Cahit Hocamızın karşısında son defa saf tutmuş olacağız.Bizler öğrencileri olarak,mesai arkadaşları olarak ve de Cahit Öğretmenimizin emeklerine şahit olanlar olarak karşında saf tutmuş olacağız Sevgili Cahit Abi.Ve de inanıyoruz ki o an senin o dünyalar güzeli yüreğin de bizimle birlikte olacak.

Yeni yolculuğunda Rabbim yar ve yardımcın olsun Sevgili Cahit Abi.Mevlam seni cenneti ile mükafatlandırsın inşallah.



İlginizi Çekebilir