Öğretmen Filmi 20 Ekim'de Sinemalarda

Öğretmen Filmi 20 Ekim

Çekimlerinin çok büyük bir bölümünün Çaykara İlçesinde tamamlandığı Öğretmen Filmi 20 Ekim 2023 tarihinde Sinemaseverler ile buluşuyor.

Çekimlerinin çok büyük bir bölümünün Çaykara İlçesinde tamamlandığı Öğretmen Filmi 20 Ekim 2023 tarihinde Sinemaseverler ile buluşuyor.

Trabzonspor – Fenerbahçe rekabetinin mizahi bir dille yansıtıldığı filmin tanıtım içerikleri bile seyirci kahkahaya boğacak. Karadeniz bölgesinde ve Trabzon’da yoğun ilgi çekmesi beklenen filmin çekimleri 4 hafta sürdü.

Yapımcılığını TRT’nin ve AKC Sinema TV’nin yaptığı “Öğretmen” filminin çekimleri Trabzon Çaykra’da yapıldı. Filmin kadrosunda, sinema ve televizyondan tanıdığımız usta oyuncular: Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Kemal Uçar, Seymen Aydın’ın yanı sıra sosyal medyada Trabzonluların sevgilisi olmuş Bilal Hancı gibi yetenekli genç oyunculara da yer veriyor.

 Trabzonspor – Fenerbahçe rekabeti Beyaz Perde’ye Taşınıyor…

50 yıllık geçmişi ile dünya futbol tarihine damga vuran olaylar silsilesine konu olan, Trabzonspor – Fenerbahçe rekabeti mizahi bir dille, “ÖĞRETMEN” filmi aracılığı ile beyaz perdeye taşınıyor…

Trabzon’un Çaykara ilçesine tayin olan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden anlatılacak olan trajikomik olaylar, Trabzonspor – Fenerbahçe rekabetinin sertliğini resmederken, aynı zamanda “mesleğine aşık bir öğretmenin öğrencileri için yapamayacağı şey yoktur” temasını vurguluyor.

Gişe rekortmeni senarist Yılmaz Okumuş’un senaryosunu yazdığı; komedi film serileriyle tanınan ünlü yönetmen ve yapımcı Bilal Kalyoncu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı müthiş bir Karadeniz komedi filmi 20 Ekim’de Sinemalarda seyirci ile buluşacak.

Yapımcılığını TRT’nin ve AKC Sinema TV’nin yaptığı “Öğretmen” filminin çekimleri Trabzon Çaykra’dayapıldı. Filmin kadrosunda,sinema ve televizyondan tanıdığımız usta oyuncular: Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Kemal Uçar, Seymen Aydın’ın yanı sıra sosyal medyada Trabzonluların sevgilisi olmuş Bilal Hancı gibi yetenekli genç oyunculara da yer veriyor.

Hami Mandıralı Süprizi :Trabzonspor tarihinin en çok gol atan futbolcusu olan Hami Mandıralı filmde konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Filmin Şarkılarını  Bilal Hancı söyledi

Filmin içine yerleştirilen karadeniz şarkılarını Bilal Hancı seslendiriyor. Oyuncu ve influencer olan,aynı zamanda ses sanatçılığı da yapan Bilal Hancı, Öğretmen filmi için gönüllere taht kurmuş bir Karadeniz şarkısını kendi stilinde seslendirecek. Daha önce yaptığı şarkılar ile 100 milyonlarca izlenmeye ulaşan ve Karadeniz’in tanıtımını hakkıyla yapan şarkıcının, Öğretmen filmi ile birlikte aynı başarılara imza atması bekleniyor.

Filmde Trabzonspor’un son şampiyonluk süreci de anlatılıyor

Film aynı zamanda Trabzonspor’un şampiyonluk senesinde geçtiği için, Sinema özelinde Trabzonspor’un Şampiyonluk hikayesine atıfta bulunan bir tarihi film özelliği kazanacak.

TRT ortak yapımı olan komedi filmi“ÖĞRETMEN”20 Ekim 2023’de Türkiye’deki tüm sinemalarda yayınlanmasını öngörülüyor.

Künye:

Film Adı: Öğretmen

Tür: Komedi

Oyuncular:Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Bilal Hancı, Buse Sinem İren, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Seymen Aydın, Şükrü Üçüncü, Sezgin Uzunbekiroğlu, SelinayTaşol, Zeynep Derin Şenyiğit ve Kemal Uçar.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

Senarist: Yılmaz Okumuş

Yapım Şirketleri: TRT Sinema ve AKC Sinema Tv Dağıtım: TME

 



Anahtar Kelimeler: Öğretmen Filmi ' Sinemalarda

İlginizi Çekebilir