Öğretmenler günü Dernekpazarı’nda coşku ile kutlandı

Öğretmenler günü Dernekpazarı’nda coşku ile kutlandı

Dernekpazarı ilçesinde öğretmenler günü kalabalık katılımla kutlandı

Sunuculuğunu öğretmen Vildan Çitçi’nin yaptığı poyram saat 11.00 de Atatürk büstüne konan çelenk, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrağın göndere çekilmesi ile başladı.

Atatürk İlkokulu Konferans salonunda saygı duruşu, istiklal marşının okunması ile devam edildi. Milli Eğitim Bakanının mesajının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten ilk konuşma okulun en genç öğretmeni Selma Yılmaz tarafından yapıldı. Emekli öğretmenler adına, Gazetemiz ilçe temsilcisi emekli öğretmen Fahri Düzenli bir konuştu. Konuşması bitiminde kendisine Öğretmenler adına Selma Yılmaz çiçek verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz’ın konuşması, öğrenci Hayrunnisa Biber in okuduğu şiirle ile devam edildi. Öğretmen konulu video gösterisi ve Müzik eşliğinde bir demet şarkı ve türkü sunumu ile kültürel etkinlik sona erdi.

Yarışmalarda kazananların ödül törenine geçildi. Mücahit Ekşi, Hasan Cansız ve Sümeyye Uzun un ödülleri Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık,  Hiranur Topaloğlu, Mustafa Miraç Yazıcı, Deryanur Düzen in ödülleri Kaymakam Anıl Adıgüzel ve Musap Falcı, Humeyra Şahin, Hayrunnusa Macit’in ödülleri Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık tarafından verildikten sonra program sona erdi.



İlginizi Çekebilir