Okul Müdürü Bektaş,Kazayı Ucuz Atlattı

Okul Müdürü Bektaş,Kazayı Ucuz Atlattı

Çaykara Of Yolunda meyfdana gelen Trafik kazasında Okul Müdürü Mahmut Bektaş yaralandı.

Edinilen bilgilere göre 25 Şubat 2023 Cumartesi günü Of Bölümlü Şehit İhsan Yıldız Ortaokulu Müdürü Mahmut Bektaş okuldan evine dönerken trafik kazası geçirdi.

Mahmut Bektaş mesai dönüşü okuldan ayrılarak evine dönerken Çaykara Of yolunun Kiraz- Dumlusu mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu yaptığı trafik kazasını geçirdi. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesi ile Of Devlet Hastanesine kaldırılan Mahmut Bektaş tedavinin ardından bir süre müşahade altına tutulduktan sonra taburcu edildi.

Olaydan haber alır almaz hastaneye giden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Mahmut Bektaş’ın durumuyla yakından ilgilendi. 

Müdür Kabahasanoğlu kaza ile ilgili olarak; “Mahmut Hocamız büyük bir kaza geçirdi.  Verilmiş sadakası varmış. Allah’a şükürler olsun ki kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Rabbim onu ailesine ve sevenlerine bağışladı. Allah hepimizi böyle kazalardan korusun. Bu süreçte Of Devlet Hastanesi Başhekimimiz Operatör Dr Şaban Uysal’a, Acil Servis Doktorumuz Onur Özyurt’a ve sağlık personellerine teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Müdürü Bektaş Kazayı Atlattı

İlginizi Çekebilir