Okul Müdüründen İşadamlarına Ziyaret

Okul Müdüründen İşadamlarına Ziyaret

Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Müdürü Emre Akkaya İstanbul`da İş Adamlarını ziyaret etti.

Göreve başladığı Aralık 2014 tarihinden bu yana yaptığı örnek çalışmalar ile herkesin büyük taktirini toplayan Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Müdürü Emre Akkaya İstanbul`da İş Adamlarını ziyaret etti.

Yıllar sonra Beyaz Bayrağı Çaykara`ya ilk getiren Okul Müdürü ünvanına sahip olan Emre Akkaya okulda da yaptığı örnek çalışmaları ile tüm Eğitimcilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

29-30 Nisan 2015 tarihinde yapılan TEOG sınavlarındann sonra 1 haftalık senelik izine ayrılan Okul Müdürü Emre Akkaya dinlenmek için gittiği İstanbul`da da Örnek çalışmalar yapmaya devam ediyor. Öncelikle İstanbul Çaykaralılar Derneği Başkanı Fahri Kumkumoğlu`nu ziyaret eden Emre Akkaya Dernek Başkanına Çaykara`da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra İş adamları Yaşar Yerekaban ve Halim Nuhoğlu`nu ziyaret eden Okul Müdürü İş Adamlarına okulu ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Son olarak Bağcılar Şöförler Odası Başkanı ve İSTESOB Başkan Vekili Mustafa Nuhoğlu`na nezaket ziyaretinde bulunan Emre Akkaya bu şekilde İstanbul ziyaretini tamamlamış oldu./resimler/2015-5/7/1433229838292.jpg

Tatilini fırsata çevirerek İstanbul`da örnek çalışmalar gerçekleştiren Okul Müdürümüz Emre Akkaya`yı Çaykara İlçesi olarak tebrik ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz./resimler/2015-5/7/2004468196177.jpg



İlginizi Çekebilir