Ölümü Herkesi Ağlattı

Ölümü Herkesi Ağlattı

Dernekpazarı İlçesi´nde genç yaşta hayatını kaybeden üniversite öğrencisi gözyaşları arasında toprağa verildi

Dernekpazarı İlçesi´nde genç yaşta hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ümit Eren Albayrak gözyaşları arasında toprağa verildi. 

8 Yıl önce o daha küçücük bir çocuktu. Yapısı itibariyle sadece  mahalle de değil, sınıfında ve  okulunda  herkes tarafından seviliyordu. Bir sabah sınıftaki sırasında onu göremeyenler duydukları ile yıkıldılar. Ümit Eren  acil olarak Trabzon Tıp Fakültesinde beyin ameliyatı olmuş. Teşhis Beyin tümörü. Ümit direndi ona umut bağlayanlara bir an önce kavuşmak için çırpındı  ve de başardı. İlk-Orta derken liseyi de bitirip Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde Üniversite öğrencisi oldu. O biyolojik olarak Hikmet ve Ayşe´nin çocuğuydu amma tüm mahallenin sevimli bir evlatı olmuştu. Ümit hastalığı yendi derken aniden rahatsızlanması haberi hepimizi şok etti./resimler/2016-6/22/0126095236498.jpgFarklı  aralıklarla iki kez tansiyonun yükselmesi hastalığın ?ben geri geldim? mesajı idi sanki.  Dernekpazarı Belediyesi Yazı İşleri Müdürü olan Babası, Hikmet gerekli ön hazırlıklarını tamamladı. Pazartesi günü(13.06.2016) sabah saat 09.30 da Tıp Fakültesinde yatışı ve tedavisi  başlayacaktı. Ne var ki hastalık  zaman tanımadı. Pazar günü gece  tekrar  şiddetli bir hızla geldi. Çaykara- Of sağlık birimleri derken  ambulans Helikopterle saat 0.03 te KTÜ Tıp Fakültesine götürüldü. Anında müdahale edilerek tedaviye başlandı. Tedavi başta olumlu yanıt verdiyse de kısa zamanda olumsuza dönüştü. Tedavi süresince uyutulan Ümit ancak  9 gün direnebildi. Bu sabah(21.06.2016) saat 05.30 da ebediyen aramızdan ayrıldı./resimler/2016-6/22/0127279925587.jpgDün  sabah vefat eden İlçemiz Zincirlitaş Mahallesinden 1941 doğumlu Muzaffer TAK la birlikte musallada bulunan iki cenaze  İkindi namazına müteakip Merkez camii arkasında Müftü Tercüman Özbek tarafından kıldırıldı.

Cenazeye, İlçemizi ziyaret eden, Vali  Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe kaymakamı Selim Erkovan, Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Âşık, Yurt içi ve yurt dışından çevre ilçe ve mahallelerden gelen yoğun bir cemaatle kılınan cenaze namazından sonra Muzaffer Zincirlitaş Mahallesindeki, Ümit Eren de Güney Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi. Merhumlara Allah´ dan rahmet,yakınlarına hayırlı sabırlar dilerim.

Haber:Fahri Düzenli/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Ölümü Herkesi Ağlattı

İlginizi Çekebilir