Onay Şahin'den Trabzon Spor'a Şampiyonluk Türküsü

Onay Şahin

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin’in Trabzon Spor için kaleme aldığı ve seslendirdiği “Olayım Trabzon’a” türküsü izlenme rekorları kırıyor.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden,Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Çaykara’lı Sanatçı Onay Şahin’den 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol sezonunda emin adımlar ile Şampiyonluğa yürüyen Trabzon Spor’a şampiyonluk türküsü geldi.

Son olarak Süper Ligin 23.haftasında dün akşam İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi  NEF Stadyumunda ezeli rakibi Galatasaray’ı 2-1 yenerek Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı başaran ve emin adımlar ile şampiyonluğa yürüyen Trabzon Spor’a bir destek de Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin’den geldi.

Sanatçı Onay Şahin tarafından kaleme alınan ve seslendirilen “Olayım Trabzon’a” isimli Şampiyonluk türküsü kısa bir zaman diliminde izlenme rekorları kırıyor.

Örnek ve başarılı Sanatçı kimliğinin yanı sıra sosyal olaylardaki duyarlılığı ile bilinen Sanatçı Onay Şahin Trabzon Spor Futbol takımının Şampiyonluk yürüyüşünde de Sanatçı duyarlılığını bir kere daha gözler önüne serdi ve yeni türküsü ile takımımıza şampiyonluk yolunda çok önemli bir destek vermiş oldu.

Sadece Sanatçı kimliği ile değil,beyefendi kişiliği ile,almış olduğu örnek aile terbiyesi ile,alçakgönüllülüğü ve sıcakkanlı yapısı ile,yazmış ve okumuş olduğu türkülerde Bölge Kültürünü yaşatacak olan türkülere yer vermesi ile ve sahne duruşu ile birlikte türkülerinde eğitimci kimliği ile ön plana çıkmayı başaran Sanatçı Onay Şahin bu özellikleri ile hayranları tarafından el üstünde tutuluyor.

Sanatçı Onay Şahin’in yeni Klibi “Olayım Trabzon’a” türküsünün ardından tüm Onay Şahin hayranlarının ve tüm Karadeniz Müziğinin Trabzon Spor yönetimi ve Trabzon spor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan tek bir talebi var.

“Şampiyonluk kutlamalarında Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin’i en ön saflarda görmek istiyoruz.”



Anahtar Kelimeler: Şahin' Trabzon ' Şampiyonluk Türküsü

İlginizi Çekebilir