Onay Şahin'den Trabzon Spor'a Türkü

Onay Şahin

Karadeniz Müziğinin Güçlü Sesi Onay Şahin'in Trabzon Spor İçin Okuduğu Türkü İzlenme Rekorları Kırıyor

Karadeniz Müziğinin Güçlü Sesi Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden Onay Şahin’in Trabzon Spor için okuduğu Trabzon Spor Türküsü İnternette izlenme rekorları kırıyor. Sözleri Uzungöl’lü Genç Turizmci Mehmet İnan tarafından yazılan Trabzon Spor Türküsünü Sanatçı Onay Şahin kendi kemençesi ile çalıp söylüyor.

2021-222 Futbol sezonunda fırtınalar estiren tüm otoriteler tarafından en büyük Şampiyonluk adayı olarak gösterilen Trabzon Spor’a destek olmak amacı ile Sanatçı Onay Şahin tarafından okunan türkü izleyicilerden çok büyük beğeni gördü ve çok kısa bir zaman diliminde internette izlenme rekorları kırdı.

Sosyal konulardaki Sanatçı duyarlılığı ile tanınan Onay Şahin,şampiyonluk yolunda da takımımızı yalnız bırakmadı ve farkını bir kere daha ortaya koydu.

Trabzon Spor’un Şampiyonluk yürüyüşünü gururla takip ettiklerini ifade eden Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin,Trabzon Spor’un Şampiyonluk yürüyüşünün güçlenerek devam etmesini çok arzu ettiklerini ilerleyen dönemlerde Trabzon Spor’un Şampiyonluğu ile ilgili hazırlayacakları profesyonel klipleri ile takımımıza destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Türkünün söz yazarı Mehmet İnan da güzel bir şiir olduğunu Sanatçı Onay Şahin’in güzel sesi ve Kemençesi ile şiire can vererek türkü haline getirdiğini ifade etti ve Trabzon Spor için bu senenin o sene olduğunu taraftar,sanatçı,kulüp ve oyuncular ile kenetlenerek  2021-2022 Futbol sezonunda özlemle beklenen Şampiyonluğa uzanmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İşte Onay Şahin Tarafından okunan Trabzon Spor Türküsü;

TRABZON SPOR’A

Kartal kanarya aslan

Yaralidur yarali

Hepsi üsten aşaği

Altumuzda sırali

 

Şampiyonluk dedun mi

Olmayiler orali

Maçumuzi izleyup

Bozayiler morali

 

Üç büyuk taraftarun

Bu yıl bahti karali

Sadaka isteyiler

Elleri kumbarali

 

Girdiler birbirine

Azizle koçum Ali

Nerede Fatih Terim

Surati usturali

 

Beşiktaşun maçlari

Geçeyi macerali

Bir da yusuf olsaydi

O bizum çaykarali

 

Çalişti Ağaoğli

Paraliyuz parali

Her görduğumuz forma

61 numarali

 

Bu sene süper ligun

Tırabzondur kırali



Anahtar Kelimeler: Şahin' Trabzon ' Türkü
Niyazi Yazıcı
10.12.2021 11:17:25
Onay 3 büyük yok artık 4 büyükler yıllardır var. unutma.

İlginizi Çekebilir