Onur İle Aysun Şimdi Çok Mutlu

Onur İle Aysun Şimdi Çok Mutlu

Çaykara´lı Öğretmen Hüseyin Ataman´ın Oğlu Onur ile Tekirdağ´dan Dünyalar Güzeli Gelin Kızımız Aysun Doğaner Uzungöl´de Evlendiler

ONUR İLE AYSUN ŞİMDİ ÇOK MUTLU

Uzun seneler Çaykara İnönü Lisesinde Öğretmen olarak çalışan ve de halen Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde Öğretmenliğe devam eden Öğretmen Hüseyin Ataman´ın Oğlu Onur Ataman ile  Tekirdağ´dan Dünyalar Güzeli Gelin Adayı Aysun Doğaner  06 Ağustos 2016 Pazar Günü  Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen muhteşem bir düğün ile evlendiler.

Öğretmen Camiası,Gelin ve Damadın yakınları ile halkın yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri düğün töreninde özellikle de Tekirdağ´dan gelen misafirlerin düğüne yoğun olarak katılımları gözlerden kaçmadı.İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Yönetici olareak Çalışan Hüseyin Altuncu,Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Mevlut Aydın,Çaykara´da uzun seneler Öğretmen olarak Çalışan İlyas Alkaç,KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Durgun,Çaykara İlçemizin Yetiştirdiği en önemli Bürokratlarımızdan Eczacı Necdet Durgun ve Trabzon ile Çevre İl Ve İlçelerden,Çaykara İlçemizden yüzlerce davetli genç çiftlerin düğün töreninde onları yalnız bırakmadılar.

/resimler/2016-8/8/1425574623424.jpgMuhteşem Görsel Efektler ile Hazırlanan salonun düzenlenmesi Sürpriz Orgasnizasyon tarafından gerçekleştirildi.

Gelin ve Damadın giriş dansı ile başlayan düğün töreninde gelin ve damadın şıklığı gözlerden kaçmadı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hocalarımızdan Çaykaralı Hemşerimiz Prof. Dr. Orhan Durgun tarafından yetiştirilen Folklor Ekibi sahneledikleri muhteşem performans ile izleyenlere adeta parmak ısırttı.

Hocamız Profesör Orhan Durgun ve öğrencisi tarafından oynanan Bıçak Oyunu ise düğüne katılan davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

HORON BİZİM YAŞAM ŞEKLİMİZDİR

Halkoyunları Ekibinin gösterilerinin ardından düğüne katılan misafirlere yönelik olarak bir konuşma yapan Profesör Orhan Durgun Horonun Karadeniz insanı için bir yaşam şekli olduğunu ifade etti.Karadeniz insanının  hayatının her alanına horonu yerleştirdiğini ve de horonsuz bir yaşam şeklinin Karadeniz İnsanı için tasavvur edilemeyeceğini ifade eden Profesör Orhan Durgun tarih boyunca bu durumun bu şekilde süregeldiğini ifade etti.

/resimler/2016-8/8/1427216343867.jpgYaklaşık 40 senedir folklor ile iç içe olduğunu ve aktif olarak içerisinde yer aldığını ifade eden Profesör Orhan Durgun bunun sanıldığı kadar kolay olmadığını ifade etti.Bu işin sabır,emek ve de enerji işi olduğunu ifade eden Profesör Orhan Durgun şimdiye kadar yüzlerce öğrenciye folklor sevdası aşılamaya çalıştığını ve de onları folklor konusunda yetiştirerek toplumun hizmetine sunduklarını ifade etti.

Yaş Pasta ver Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde  özellikle takı töreni esnasında hem Tekirdağ´dan gelen gelin tarafının yakınları hem de düğüne katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak Genç Çiftleri tebrik etmek için dakikalarca beklemek durumunda kaldılar.

/resimler/2016-8/8/1429058689568.jpgTekirdağ´dan gelen misafirlerin oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları düğüne katılan misafirler tarafından büyük bir keyif ile izlendi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Genç Kardeşlerimiz Sevgili Aysun & Onur Ataman Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Onur Aysun Şimdi Mutlu

İlginizi Çekebilir