Ordu Protokolü İle Trabzon'u Buluşturan Düğün

Ordu Protokolü İle Trabzon

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden Nadiye Ebrar Durgun ile Ordu'dan Esat Taha Çiçek,Ordu'da Ordu Valisi TunCay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güöler'in katıldıkları Düğün Töreni ile evlendiler.

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden olup  Trabzon KTÜ Eğitim ve Araştırma Merkezi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Psikiyatri Bölümünde Servis Sorumlusu olarak görev yapan Zehra Durgun, kızını evlendirmenin tatlı heyecanını yaşıyor.

Dünyalar güzeli kızları Nadiye Ebrar Ayal ile Ordu’dan Ordu İl Müftüsü Sayın Dr. İsmail Çiçek ve Ayşe  Çiçek, çiftinin yakışıklı oğulları Esat Taha Çiçek bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler. Genç çiftlerin ilk düğün törenleri  23 Temmuz 2022 Cumartesi günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Genç çiftlerin Düğün Törenleri ise 7 Ağustos 2022 Pazar Günü 13.00-17.00 saatleri arasında Ordu Altınordu Aktuğ Otel ‘de gerçekleştirildi. Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekilleri, Odu’da bulunan Siyasi Parti İl Başkanları, Ordu İl Müftüsü aynı zamanda da  Damadın babası olan Doktor İsmail Çiçek, Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyesi Harun Kahveci ve Dr. Ömer Kahveci ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Düğün Töreninde Genç çiftlerin Nikah Şahitliği Ordu Valisi Tuncay Sonel tarafından gerçekleştirilirken Genç çiftlerin Resmi Nikahları ise Damadın babası Ordu İl Müftüsü Dr.İsmail Çiçek tarafından kıyıldı.

Dualar ve canlı müzik eşliği  şeklinde devam eden Genç çiftlerin düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Genç çiftlerin Resmi Nikahlarının kıyılmasının ardından Yaş pasta ikramında bulunuldu.Sonra da hem davetliler  gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular. Genç çİftlerin Düğün Törenleri Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.



İlginizi Çekebilir