Ortahisar Belediye Başkan Adayı Aydın'dan ÇAYDER Ziyareti

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Aydın

AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Lokaline bir ziyaret gerçekleştirdi

AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Lokaline  bir ziyaret gerçekleştirdi.

12 Mart 2024 Salı günü gerçekleştirilen Başkan Adayı Aydın’ın ziyaretine Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Çaykara Ak Parti Belediye başkan adayı Hanefi Tok da katılım sağladı.

ÇAYDER Lokali ziyaretinde Çaykara’lı hemşerilerimiz ile sohbet eden Başkan Adayı Ergin Aydın ayrıca projelerini de paylaştı.

Başkan Adayı Ergin Aydın, ziyaret esnasında Ortahisar ilçesinde hayata geçirecekleri projelerle ilçenin marka değerini artıracakljarını, İlçenin sadece beş yılını değil önümüzdeki yüz yıllarını da planladıklarını belirtti.

Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler esnasında  her platformda ilçeyi ortak akıl ve istişareyle yöneteceklerini vurguladıklarını ifade eden Başkan Adayı Aydın, Çaykara’lı bir mühendisin yanında işe başladığını ve herkesin Ergin Aydın Çaykara’lıdır dediğini bu bakımdan Çaykara İlçesi ile aralarında farklı bir gönül bağının olduğunu ifade etti. 



İlginizi Çekebilir