Ortak Payda Uzungöl

Ortak Payda Uzungöl

Dünyanın 8. Harikası Uzungöl için üç dernek ve bir şirket birlikte hareket etme kararı aldı

Türkiye´nin doğa cenneti, Karadeniz´in incisi ve dünyanın 8. Harikası olarak adlandırılan Uzungöl yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezonda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için faaliyette olan üç dernek bir araya gelerek ortak hareket etme kararı aldı.

Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, yönetim kurulu üyesi Yaşar Akyüz, Uzungöl Birlik AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, Başkan Yardımcısı Murat Akyüz ve UzungölHediyecilik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ile Otel Sahibi Niyazi Kamaoğlu, Özgür Kul, Hamza Keleş bir araya gelerek ortak amacın Uzungöl olduğunu söylediler.

Dernek Başkan ve yöneticileri Uzungöl´ün geleceği için birlikte hareket edeceklerini ifade ederek, ?Ortak paydamız Uzungöl´dür. Hepimiz Uzungöl´ün menfaati için çalışıyoruz. Yeni sezonda ve gelecek yıllarda dünya harikası yöremizde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz? ifadelerini kullandılar.

Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz ve Uzungöl Turizmcileri Derneği Başkanı Zeki Soylu,Uzungöl Hediyecilik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında yapılan turizm toplantısının çok faydalı geçtiğine dikkat çekerek şunları söylediler. ?Öncelikle toplantının Uzungöl´de yapılmasını sağlayan sayın bakanımız Süleyman Soylu´ya şükranlarımızı sunuyoruz. Toplantıya iştirak eden ve Uzungöl için her birinin proje geliştirdiği daire amirlerine teşekkür ediyoruz. Uzungöl´un sorunları masaya yatırıldı ve her birinin çözümü için karar alındı. Gölün boşaltılması, çevresinin ışıklandırılması, doktor ve tüm sağlık ekibinin görevlendirilmesi, itfaiye aracının gönderilmesi, elektrik kesintilerinin azaltılması, Koşon deresinin ıslah edilmesi olmazsa olmazlarımızdır. Bu sorunlar çözülecek. Uzungöl rahat bir nefes alacak? dediler.

Dernek Başkanları, Akyüz, Soylu ve Öztürk, biyonik arıtma ile tüm sorunların çözüme kavuşturulacak olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederken, Uzungöl´ün aleyhinde propaganda yapanlara da asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Kaynak:Taka 



Anahtar Kelimeler: Ortak Payda Uzungöl

İlginizi Çekebilir