Osman Sonay´ına Kavuştu

Osman Sonay´ına Kavuştu

Rize´li Osman Ergen İle Uzungöl´den Sonay Keleş Uzungöl´de Düzenlenen Düğün İle Evlendiler.

Uzungöl´de muhteşem Masal Tadında bir düğün.Rizeli Osman Ergen ile Uzungöl´de Turizmcilik yapan Yaşar Keleş´in Kızı, Cihan, Ahmet ve Mustafa Keleş´in Kız Kardeşleri Dünyalar Güzeli Sonay Keleş 16 Nisan 2016 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" dediler.

Gelin va Damadın şıklıkları ile gözleri kamaştırdıkları düğün törenine Her Düğünde olduğu gibi Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan, Rize,Artvin  ve Trabzon´dan gelen yüzlerce davetli katıldı./resimler/2016-4/17/1504497599344.jpgUzungöllü Sanatçı Erol Akyüz ile geçtiğimiz yaz ayında Bir Televizyon kanalı tarafından düzenlenen yarışmada Yarı Finalin kapısından dönen Sanatçı Ahmet Karaca okudukları birbirinden güzel türküler ile davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Özellikle Rize ve Artvin´den gelen Damadın yakınlarının oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları düğüne katılan davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Gelin ve Damadın her masayı tek tek dolaşarak düğüne katılan tüm misafirlere teşekkür etmeleri ve de misafirleri ile ayrı ayrı ilgilenmeleri ise düğüne bir başka renk ve de güzellik katmış oldu.

/resimler/2016-4/17/1505207131201.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren genç çiftlerimiz Sevgili Osman Sonay Ergen çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Osman Sonay Kavuştu

İlginizi Çekebilir