Özkul ve Sivaz Karaçam'da Son Yolculuklarına Uğurlandılar

Özkul ve Sivaz Karaçam

İskender Özkul ile Nuri Sivaz Karaçam Mahallesinde son yolculuklarına uğurlandılar.

İlçemiz Karaçam Mahallesinden vefat eden İskender Özkul ile emekli öğretmen Nuri Sivaz Karaçam Mahallesinde birlikte kılınan cenaze namazlarının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlıklarında son yolculuklarına uğurlandılar.

Özkul ve Sivaz’ın cenazeleri 17 Kasım 2023 Cuma Günü Cuma namazına müteakip Karaçam Merkez Camii önünde aynı anda birlikte kılındılar.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok cenaze merasimlerine katılım sağlayarak her iki aileye baş sağlığı ve taziye dileklerini ilettiler.

İskender Özkul ve Nuri Sivaz,kılınan cenaze namazlarının ardından Karaçam Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

Çeşitli rahatsızlıkları bulunan Emekli Öğretmen Sivaz,yakalanmış olduğu ağır enfeksiyon sonucunda İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

İskender Özkul ise Trabzon’da evinde 45 yaşında vefat etmişti.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Genç Yaşta Aramızdan ayrılan İskender Özkul ile Emekli Öğretmen Nuri Sivaz’a Allah’tan rahmet,kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir