Öztürk Veda Etti

Öztürk Veda Etti

Edirne´de 4,5 yıldır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yapan Çaykaralı hemşerimiz Muhammet Öztürk, 42 yıllık görev süresini bugün tamamlayarak emekliye ayrıldı.

Edirne´de 4,5 yıldır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yapan Çaykaralı hemşerimiz Muhammet Öztürk, 42 yıllık görev süresini bugün tamamlayarak emekliye ayrıldı.

İl Genel Meclisi toplantısına katılarak veda konuşması yapan Öztürk, ?emekliye ayrılıyorum ama Edirne´den ayrılmıyorum? diyerek bundan sonraki yaşamına üniversitede akademisyen olarak devam edeceğini söyledi.

Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, 42 yıllık görev süresini tamamlayarak emekliye ayrıldı. Öztürk, İl Genel Meclisi´nin Ağustos ayı son toplantısına katılarak meclis üyeleri ve özel idare çalışanlarına veda etti. Özel İdare çalışanlarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, 15 Nisan 2013 tarihinde Edirne İl Özel Genel sekreteri olarak göreve başlayan Öztürk´ün meclis üyeleriyle uyum içinde çalıştığını söyledi.

Genel Sekreter Muhammet Öztürk ise konuşmasında son bir yıldan bu yana sağlık sorunları nedeniyle emekli olmaya karar verdiğini belirtti. Bugüne kadar devletin çeşitli kademelerinde görev yaptığını, 42 yıllık görev süresini tamamlayarak emekli olduğunu belirten Öztürk, ?Emekli oluyorum ama Edirne´den ayrılmıyorum. Bundan sonraki yaşamıma üniversitede ders vererek devam edeceğim. Bana destek veren başta Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere Edirne eski valileri Hasan Duruer, Dursun Ali Şahin ve Edirne Valisi Günay Özdemir´e teşekkür ediyorum? dedi. 

Öztürk sözlerini Yunus Emre´nin ?Biz dünyadan gider olduk kalanlara selam olsun? sözleriyle tamamladı.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş tarafından Öztürk´e günün anısına meclis üyeleri adına plaket verildi. Muhammet Öztürk, İl Genel Meclisi salonunda meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

/resimler/2017-8/7/2303077624878.jpgMuhammet Öztürk Kimdir?

1954 Yılında Çaykara´nın Koldere köyünde doğdu. 1975 yılında Trabzon Erkek İlköğretmen okulundan mezun oldu. Daha sonra lisans öğrenimini ve İşletme Fakültesi Mahalli İdareler Yerinden Yönetim alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

Sırasıyla; Yurdun çeşitli yörelerinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı, Aralık 1983 yılında öğretmen olarak Almanya´ya gitti, Ocak 1988 yılında Eğitim Ataşesi yardımcılığı görevini yürüttü, Ağustos 1990 yılında yurda dönerek İstanbul´da öğretmenliğe başladı, Kasım 1992 yılında İstanbul Bağcılar Halk Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcılığı, Mart 1994 yılında İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Mart 2003 Yılında İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nisan 2004 Yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Eylül 2005 Yılında İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ekim 2009 Yılında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu, Ocak 2012 yılında İstanbul Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aralık 2012 yılında Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğüne atandı. Nisan 2013 yılında Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atandı. Çeşitli dergilerde eğitim üzerine yayınlanmış çok sayıda yazısı ve makalesi olup ?Okul Öncesinde Çocuk Eğitimi?, ?Anne-Baba Eğitimi? ve ?Eğitimde Yönetim? isimli yayınlanmış üç adet kitabı bulunmaktadır. Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak 4.5 yıl görev yapan Muhammet Öztürk evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Kaynak: Edirne TV



Anahtar Kelimeler: Öztürk Veda Etti

İlginizi Çekebilir