Dernekpazarı Spor ile İlgili Düzeltme

Dernekpazarı Spor ile İlgili Düzeltme

Kaymakamlık Kupasında Dernekpazarı Spor ile ilgili Daha önce yapılan haberle ilgili Düzeltme

Yayın hayatımız boyunca Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerimize hep en doğru haberleri  ulaştırabilme gayreti içerisinde olan Çaykara Gündem Gazetemizde yayınladığımız bir haberden dolayı Tüm Dernekpazarı Halkımızdan Özür Diliyoruz.

İlk özrümüz maç skorları ile ilgili olacak.Turnuvanın Dördüncü Haftasında Çam Otel Spor ile Dernekpazarı Spor karşılaşmıştı.Biz bu maçın 6-4 Dernekpazarı üstünlüğü ile tamamlandığını duyurmuştuk.Ancak bu maç 4-1 Dernekpazarı Takımının galibiyeti ile tamamlanmıştı.Bu hatamızdan dolayı Dernekpazarı Halkımızdan ilk özrümüzü dileyelim.

Sonra Sıra ikinci özrümüze gelsin.6 Haziran Salı Günü bu karşılaşma ile ilgili olarak organizasyon Komitesi bir toplantı gerçekleştirmişti.Dernekpazarı Spor-Çam Otel Spor maçında Dernekpazarı Spor takımının listede yer almayan bir oyuncuyu oynattığı gerekçesi ile bir toplantı yapılmıştı.

Toplantıdan sonra bizlere ulaşan bilgi şuydu.Dernekpazarı Spor yeniden maç oynamaya sıcak bakmamış ve de Turnuvadan çekilmişti.Biz böyle yapmıştık haberi.Ancak duyarlı Dernekli hemşerilerimiz bizleri arayarak bu hatamızı düzeltmemizi istediler.

Haberimizin aslı şu Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Organizasyon komitesi sözü edilen karşılaşmada Dernekpazarı Futbol Takımımızın listede yer almayan bir oyuncuyu oynattığı için ilgili karşılaşmanın 3-0 Hükmen Çam Otel Spor lehine Tescil edilmesine karar vermiştir.

Bu yanlış anlaşılmadan dolayı Çaykara Gündem Ailesi olarak tüm Çaykara ve Dernekpazarı Halkımızdan Özür Diliyoruz



İlginizi Çekebilir