Özür Dileriz Ebrar!

Özür Dileriz Ebrar!

Öğretmen Hilmi Kanık´ın Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Ebrar Vapurcu´nun TV´de haber olarak gördüğü Kars Sarıkamış´ta bulunan yürüme engelli Güler Alan´a Akülü Araba alınması için Kumbarasını bağışlaması ile ilgili ?Özür Dil

Öğretmen Hilmi Kanık´ın Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Ebrar Vapurcu´nun TV´de haber olarak gördüğü Kars Sarıkamış´ta bulunan yürüme engelli Güler Alan´a Akülü Araba alınması için Kumbarasını bağışlaması ile ilgili ?Özür Dileriz Ebrar? İsimli Yazısını Sizlerle Paylaşıyoruz.

ÖZÜR DİLERİZ EBRAR

Bizde büyükler küçüklerden özür dilemez Ebrar?

Bizde büyüklerin olduğu yerde küçüklerin söz hakkı yoktur Ebrar?

Bizde büyükler konuşur küçükler ise sadece ve sadece Dinler Sevgili Ebrar.

Ama ben bir öğretmenin olarak  senden özür dileyerek yazıma başlamak istiyorum.

Sen o kocaman yüreğin  ile şu koca hayattaki tek varlığın olan kumbaranı paylaştın bizlerle.Hem de hayatın boyunca hiç görmediğin,tanımadığın sadece televizyon ekranında gördüğün 72 yaşındaki bir kadın için?

Ben Kumbarımı bağışlıyorum.Diğer insanlarımız da küçücük birer katkı sunarlarsa Kars Sarıkamış´taki engelli ablamız Güler Alan´a bir Akülü Engelli Arabası alırız diye yola çıktın sen Sevgili Ebrar?

Biz yetişkinler olarak hep şunu zannederiz Sevgili Ebrar?Boyumuz sizden büyük olduğu için Dünyamızın da sizden çok daha büyük olduğunu zannederiz.

Oysa şunu açık yüreklilik ile sana  itiraf etmek istiyorum Sevgili Ebrar.Sizlerin Dünyası inan bana bizimkinden çok ama çok daha büyük.Yetişkinler olarak bizlerin dünyasında sadece akşam eve bir ekmek getirme derdi var Sevgili Ebrar.Oysa sizler o kocaman hayal dünyanızda her gün kim bilir ne kahramanlar yaratıyorsunuz.

Biliyor musun Sevgili Ebrar?Eğer sen bir sporcu olmuş olsaydın.Ve de bir kez basında haber konusu olsaydın.Şu an herkes seni konuşuyor olurdu Sevgili Ebrar.

Hani bir yarışma var ya TV´de.O ses midir bu ses midir bilmem.Eğer sen o yarışmaya katılmış olsaydın.Şu an Ülkemizde her kes seni konuşuyor olurdu.

Ve milyonlar yağardı sağdan soldan Sevgili Ebrar.Kim bilir.Belki de Ülkemizdeki tüm engelli vatandaşlara birer akülü araba alırdın sen o kocaman zengin dünyan ile.

Ama olmadı işte Sevgili Ebrar?Senin sesini duyuramadık.Senin o dünyalar güzeli pırlanta gibi yüreğini büyüklerimize anlatamadık Sevgili Ebrar?

O küçücük yüreğin ile bizleri affet?Ama sen doğru yoldasın Sevgili Ebrar.Hem de en doğru yoldasın.İlerde sen de büyüyeceksin.Şimdiki büyüklerin yerini  alacaksın Sevgili Ebrar?

İşte o pırlanta gibi yüreğini o güne kadar taşıyabilirsen ve de bir ömür boyunca o pırlanta gibi yüreğin ile yaşamını devam ettirebilirsen inan bana Sevgili Ebrar.İnan Bana.Bir öğretmenin olarak açık yüreklilik ile söylüyorum.

O zaman Dünyanın en kıymetli hazinesi senin ellerindedir.Ve de bir ömür boyunca önün açık yolun aydınlıktır Sevgili, Ebrar.



Anahtar Kelimeler: Özür Dileriz Ebrar

İlginizi Çekebilir