Pakistan Ticaret Ve Tekstil Bakanı Uzungöl´de

Pakistan Ticaret Ve Tekstil Bakanı Uzungöl´de

Pakistan Ticaret Ve Tekstil Bakanı Muhammet Pervaiz Malik Uzungöl´ü Ziyaret Etti.

Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı  aynı zamanda Türkiye Pakistan Dostluk Grubu Başkanı Muhammet Pervaiz Malik Beraberindeki Protokol heyeti ile birlikte Trabzon İlimizi Ziyaret ettiler.

Pakistan heyeti 29 Ekim 2017 Pazar Günü Karadenizin en önemli Turizm Merkezlerinden Uzungöl´ü ziyaret ettiler./resimler/2017-10/30/1111043874647.jpgPakistan Heyeti ile birlikte Uzungöl´de Trabzon Valisi Yücel Yavuz´un da katılımları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Yücel Yavuz´un Başkanlığında gerçekleştirilen Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Pakistan Heyeti, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk  ve Prtokol Üyeleri katıldılar.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantının ardından Pakistan Heyeti  Milletvekili Muhammet Balta,Kaymakam İhsan Ayrancı,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte Uzungöl´de göl çevresinde bir yürüyüş gerçekleştirdiler./resimler/2017-10/30/1111439969043.jpgUzungöl´ün doğasına hayran kalan Bakan Muhammet Pervaiz Malik, eşi ve protokol üyeleri Uzungöl´ün muhteşem doğa güzelliğine hayran kaldılar ve bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

GLAZOMA  BÜYÜLEDİ

Misafir Heyetin Uzungöl´e ilgisini çok iyi fark eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Misafirlerini araçlara bindirerek Glazomat Mevkisine çıkardı.Glazomat´ta çay keyfi ile Uzungöl´ün Muhteşem doğal güzelliğini seyreden Bakan ve misafirlerin Glazomat dönüşü mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

GÖLÜN BAŞINDA KAHVE KEYFİ

Akşam saatlerinde göl kenarında  kahve keyfi ile dinlenen misafir heyet  kahve keyfinin ardından Trabzon Milletvekili Muhammet Balta´nın Rehberliğinde Uzungöl ziyaretlerini tamamlayarak Uzungöl´den ayrıldılar.

MİSAFİR BAKAN PAKİSTAN´A DAVET ETTİ

Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammet Pervaiz Malik, Kaymakam ve Belediye Başkanına bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

/resimler/2017-10/30/1112289969999.jpgMilletvekili Muhammet Balta, Kaymakam İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk´u Pakistan´a davet eden Pakistan Bakanı Malik misafirlerini Pakistan´da ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

KAYMAKAM AYRANCI ?DOSTLUK KÖPRÜLERİNİ PEKİŞTİRDİK

Pakistan Ticaret Ve Sanayi Bakanını eşi ve heyeti ile birlikte Uzungöl´de misafir etmekten çok büyük bir onur duyduklarını  ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Misafirlerinin Uzungöl´ü çok beğendiklerini ve de Uzungöl´den mutlu bir şekilde ayrılmalarının kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Ülke olarak Dost ve Kardeş bir Ülke  Pakistan´a büyük bir önem verdiklerini bu anlamda da Türkiye Pakistan Dostluk Grubu Başkanı ve Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammet Pervaiz Malik´i Uzungöl´de misafir etmekten dolayı çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Misafirleri ile Uzungöl´de  birlikte mükemmel bir Pazar günü geçirdiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Misafirlerimizin Uzungöl´den mutlu bir şekilde ayrıldıklarını Pakistan heyeti ile aralarında muhteşem bir gönül bağı oluştuğunu ve de kardeşlik köprüsünü pekiştirmek için kendilerinin de ilk fırsatta Pakistan´ı ziyaret etme arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir