Pegasus Uçuşlara Uzungöl İle Dönüyor

Pegasus Uçuşlara Uzungöl İle Dönüyor

Ülkemizin önemli Uçuş Firmalarından Pegasus FLY PGS 2020 Mayıs sayısında Trabzon İline geniş yer ayırdı ve Trabzon ile Ülkemizin en önemli Turizm Merkezi Uzungöl’ü Derginin kapak fotoğrafı olarak kullandı.

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına Alan Corona Virüs(Covit19) salgını ile ilgili alınan önlemler hem ülkemizde hem de tüm dünyada kontrollü olarak normal hayata dönüş anlamında uygulanmaya çalışılırken Ülkemizin önemli Uçuş Firmalarından Pegasus FLY PGS 2020 Mayıs sayısında Trabzon İline geniş yer ayırdı ve Trabzon ile Ülkemizin en önemli Turizm Merkezi Uzungöl’ü Derginin kapak fotoğrafı olarak kullandı.

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE

Yerli ve yabancı misafirlere hitap eden Dergi Türkçe ve İngilizce olarak hazırlandı.

TRABZON’UN TARİHSEL DOKUSUNA VURGU

Trabzon İlinin tarihsel dokusuna vurgu yapılan dergide geçmişten günümüze kadar Trabzon tarihsel süreç içerisinde anlatılıyor.

TARİHİ VE TURİSTİK YERLER

Trabzon ilinde bulunan Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü ve Nene Hatun Camisi gibi tarihi yerlerden söz edilen dergide aynı zamanda Trabzon İlinin Turizm alanındaki altın bileziği Sümela Manastırı ve Uzungöl’den de bolca söz ediliyor ve yazılar birbirinden güzel resimler ile de süsleniyor.

DOĞA HARİKASI TRABZON

Sümela Manastırından Uzungöl’e. Şehrin kalabalığından Ormanlar ile kaplı zirvelere. Trabzon sonsuzmuş gibi görünen çam ağaçları ve bulutlu yamaçları ile daima büyüleyici.

DOĞA CENNGETİ UZUNGÖL

Dergide Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de şu cümleler ile söz ediliyor. Soğanlı ve Kaçkar Dağlarının birleştiği noktada yer alan ve Şehir Merkezine 99 KM mesafede bulunan Uzungöl gölün etrafındaki dik yamaçlar ve onu çevreleyen yemyeşil çam ağaçları ile Trabzon’un en güzel bölgeleri arasında. Sön yıllarda Bölgedeki Turizmin gelişmesinden nasibine düşeni alan Uzungöl yine de şehrin en güzel yerleri arasında.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Pegasus Uçuşlara Dönüyor

İlginizi Çekebilir