Polis Teşkilatı 174 Yaşında

Polis Teşkilatı 174 Yaşında

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli Törenler ile kutlandı.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli Törenler ile kutlandı.

POLİS  TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

Polis Teşkilatının 174.Kuruluş Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

Çaykara İlçemizde 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıl Dönümü Etkinlikleri ilk olarak Hükümet Konağı Önünde gerçekleştirilen tören ile başladı./resimler/2019-4/10/1500476317589.jpgYOĞUN KATILIM

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Tören yoğun bir katılım ile gerçekleşti.Törene Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,CHP Çaykara İlçe Başkanı İsmail Sarı,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Kösüz,Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın,Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç,Daire Amirleri,İlçemizde Görev Yapan Muhtarlar,Protokol Üyeleri ile Emniyet Yetkilileri katıldılar./resimler/2019-4/10/1501550381355.jpgHükümet Konağı önündeki Tören Çaykara İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunulması ile başladı.

Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Polis Memuru Ömer Duman tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-POLİSLERİMİZ EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ

Emniyet Mensuplarımızın toplumumuzun en önemli temel yapı taşları olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, Toplumumuzun can ve mal güvenliğinin Emniyet Mensuplarımız olan Kahraman Polislerimizin ellerinde bulunduğunu ve de onların da gerektiğinde canlarını ortaya koyma pahasına toplumumuzun can ve mal güvenliğini sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kahraman Türk Polisinin Başarıları,fedakarlıkları ve de kahramanlıkları ile Aziz Milletimizin yüreğinde taht kurduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  Halkımızın sevgisini ve güvenini en üst seviyede kazanmanın haklı gururunu yaşayan Kahraman Polislerimizin bu gün çok büyük bir gurur ile Kuruluşlarının 174. Yıl Dönümünü kutladıklarını sözlerine ekledi.

ŞAMPİYON ŞİİRİNİ OKUDU

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıl Dönümü Münasebeti ile Çaykara İlçemizdeki Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Şiir Yazma Yarışmasında Birinci Seçilen Çaykara Anadolu Lisesi 11-A Sınıfı Öğrencisi Bedirhan Civan´a  ?Türk Polisi?  isimli şiiri törende okutuldu./resimler/2019-4/10/1503469446126.jpgKendi yazdığı şiiri duygu yoğunluğu içinde mükemmel bir şekilde okuyan Bedirhan Civan Protokol Üyelerinden büyük bir alkış aldı.

ŞAMPİYONUN ÖDÜLÜ KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıl Dönümü Münasebeti ile Çaykara İlçemizdeki Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Şiir Yazma Yarışmasında Birinci Seçilen Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi 11-A Sınıfı Öğrencisi Bedirhan Civan ´a Şampiyonluk ödülü Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  tarafından takdim edildi./resimler/2019-4/10/1507205231539.jpgİKİNCİ KAPLAN´IN ÖDÜLÜ BAŞKAN TOK´TAN

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıl Dönümü Münasebeti ile Çaykara İlçemizdeki Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Şiir Yazma Yarışmasında İkinci Seçilen Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi 11/A Sınıfı Öğrencisi Sevda Kaplan´a Ödülü Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi./resimler/2019-4/10/1508198045178.jpgÜÇÜNCÜ KARACA´NIN ÖDÜLÜ ÖKSÜZ´DEN

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.Yıl Dönümü Münasebeti ile Çaykara İlçemizdeki Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Şiir Yazma Yarışmasında Üçüncü Seçilen Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi 11-B Sınıfı Öğrencisi Hamit Karaca´ya ödülü Çaykara İlçe Emniyet Amiri Güktay Öksüz tarafından takdim edildi./resimler/2019-4/10/1509253983977.jpgİKİNCİ TÖREN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE

Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıl Dönümü Etkinliklerinin ikinci bölümü Çaykara İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde gerçekleştirildi.

MÜFTÜ KOÇ´TAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA

Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç tarafından vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda ederek Şehitlik mertebesine ulaşan Kahraman Emniyet Mensuplarımız için Kur´an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi, ve de Aziz Şehitlerimiz için Dua yapıldı.

DUA VE KURBAN KESİMİ

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün bahçesinde Kahraman Polislerimiz için Dualar eşliğinde Kurban Kesimi gerçekleştirildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BAHÇESİNDE İKRAM

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Törene katılan Emniyet görevlileri ve de Protokol üyelerine İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde İkram gerçekleştirildi.

SON PROGRAM UZUNGÖL´DE

10 Nisan Polis Günü dolayısı ile ilgili son etkinlik ise Uzungöl´de gerçekleştirilecek.Çaykara Protokolünün bir araya geleceği etkinlik saat 19.00´da Uzungöl İnan Kardeşler Restaurant´ta gerçekleştirilecek.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Polis Teşkilatı Yaşında

İlginizi Çekebilir