Polis Teşkilatının 177. Yılı Kutlu Olsun

Polis Teşkilatının 177. Yılı Kutlu Olsun

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıl Dönüm ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Kaymakam Güzel,Belediye Başkanı Tok ve İlçe Emniyet Amiri Albayrak birer mesaj yayınlayarak Emniyet Teşkilatının bu anlamlı günlerini kutladılar.

KAYMAKAM GÜZEL-POLİS TEŞKİLATI ÜLKEMİZİN CAN DAMARIDIR

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Güzel, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan, geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 177’nci yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir. Zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarımızı şükranla ve içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; Başta Çaykara İlçesinde görev yapan Emniyet Teşkilatı olmak üzere Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ailece sağlık ve huzur dolu, uzun ömürler diliyorum”. Dedi

BAŞKAN TOK-EMNİYET MENSUPLARI TOPLUMUMUZUN GÖZ BEBEĞİDİR

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği uğruna kendi hayatlarını riske atan emniyet mensuplarımız gözbebeğimizdir" dedi.

Belediye Başkanı Hanefi Tok, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, vatandaşların huzur ve mutluluğu ile can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Başkan Tok, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Devletimizin ve milletimizin güvenliğinin teminatı olan polis teşkilatımızın Çaykara İlçesinde  ve tüm Türkiye’de mesai saati gözetmeksizin üstün çalışma ve başarıları takdire şayandır.  Aziz Türk Milletinin dualarının her an üzerlerinde olan polis teşkilatımız ve tüm kahraman güvenlik güçlerimiz sayesinde ülkemiz kısa sürede şer odaklarından temizlenerek inşallah refaha kavuşacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütünlüğü ve Aziz Türk Milletinin birlik,huzur ve refahı için her an görevde olan polis teşkilatımızın, kahraman güvenlik güçlerimizin millet olarak daima yanında ve arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

“Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, Osmaniyemiz ve Tüm Ülkemizin güvenliği için üstün gayret göstererek özveriyle görevlerini icra eden polislerimizi tebrik ediyor, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam ve saygılarımı sunuyorum.”

İLÇE EMNİYET AMİRİ ALBAYRAK-TEŞKİLATIMIZIN 177. YILI KUTLU OLSUN

Çaykara  İlçe Emniyet Müdürü Teğmen Alparslan Albayrak, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Komiser Albayrak, mesajında, "Can ve mal güvenliğini sağlama, huzur ve güven ortamını temin etme, suç işlenmesini önleme hususlarında çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden, 177 yıldır başarılı bir şekilde çalışmalarını devam ettiren teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne kadar suç ve suçun önlenmesi ve aydınlatılması görevlerinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması için de üstün bir görev anlayışı ile çalışmaktadır.

Günün her saatinde ve her türlü zorluğa göğüs gererek görevini üstün bir vazife anlayışıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımız, toplum sağlığının söz konusu olduğu bu dönemde de sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere diğer görevlilerimiz ile birlikte bu konuda da kendi üzerine düşen görevleri yerine getirmek için canla başla çalışmaktadır. Bu çalışmalarda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer Çaykara’lı hemşerilerime öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

 Bu vesileyle, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına, demokratik toplum ilkelerine, anayasaya ve yasalara sadakatle bağlı olarak görev yapan, 177 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle milletimizin huzur, güvenlik, birlik ve beraberliğinin muhafazası için, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan teşkilat mensuplarımızın 177. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, şehitlik mertebesine erişen güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, emekli emniyet mensuplarımıza emekleri için teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarıma çok değerli aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı, mutlu bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyorum. Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum"  ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Polis Teşkilatının . Kutlu Olsun
Sinan AKGÜN
10.04.2022 20:17:39
İlçe emniyet müdürü rütbesini gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

İlginizi Çekebilir