Polonya Proje Ekibi Uzungöl`de

Polonya Proje Ekibi Uzungöl`de

Polonya Proje Ekibine Trabzon İlimizi tanıtım etkinlikleri kapsamında Uzungöl gezisi düzenlendi.

Trabzon Valiliği ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olarak Trabzon`a davet ettikleri Polonya Proje Ekibine Trabzon İlimizi tanıtım etkinlikleri kapsamında Uzungöl gezisi düzenlendi. 

Gezide Polonya Proje Ekibi ile birlikte  Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet YEREKABAN,Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm MEMİŞKAPTANOĞLU ve Trabzon ARGE Birimi yetkilileri katıldı. 

Proje Ekibini Uzungöl`de Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ karşıladı.Proje ekibi ilk olarak Uzungöl`de göl çevresinde güzel bikr yürüyüş gerçekleştirdi.Ardından İnan Kardeşler Dursun Ali İNAN tesislerinde Proje ekibine güzel bir öğle yemeği ikramı yapıldı. 

Yemekten sonra ise Çaykara İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ`nin Proje Ekibine hoş bir sürprizi vardı. Uzungöl Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi Proje ekibine muhteşem bir Halşk Oyunları gösterisi sundu.Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından ise Proje ekibi hep birlikte çok güzel bikr horon oynadı. Horona polonya`dan gelen misafirlerin de katılımı ile ortaya muhteşem bir atmosferr çıktı. 

Etkinlikten sonra ise çayu eşliğinde koyu bir sohbet başladı.Tercüman refakatin de gerçekleşen sohbette Polonya Proje Ekibi Polanya`daki okullarda uygulanan projeler hakkında bilgi verirken İlçe Milli Eğitim Müdürü ahmet ÇAMURALİ ise kendi projeleri hakkında misafirlheri bilgilendirdi. 

Etkinlikten sonra görüşlerini aldığımız İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ Eğitim Öğretim Faaliyertlerinin yanı sıra Çaykara İlçesi olarak hazırladıkları ve bundan sonra hazıorlayacakları çeşitli projeler ile Çaykara İlçesinin Eğitim alanındaki marka değerini çok daha yukarılara taşımayı amaçladıklarını ifade etti./resimler/2015-4/20/2016041292497.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Polonya Proje Ekibi

İlginizi Çekebilir