Proje Ekibinden Vali Zorluoğlu´na Ziyaret

Proje Ekibinden Vali Zorluoğlu´na Ziyaret

Okuyorum,Oynuyorum,Paylaşıyorum Etkinlikleri Kapsamında Van İlimizde Bulunan Zeki Bilge İlkokulu Proje Ekibimiz Çaykara´lı Hemşerimiz Van Valimiz Murat Zorluoğlu´nu Makamında Ziyaret Ettiler

Okuyorum Oynuyorum Paylaşıyorum Projesi için Van İlimizde bulunan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Proje Ekibimiz Van İlimizde Çaykara´lı Hemşerimiz Van Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu´nu makamlarında ziyaret ettiler.

Özalp İlçemizde iki gün kalan ve de 2 gün boyunca toplam 4 okulun Oyun ve Kitaba doymasını sağlayan Proje ekibimiz dönüş yolunda Çaykara´lı Hemşerimiz Vali Murat Zorluoğlu´nu da ziyaret etme imkanını yakaladı./resimler/2018-4/11/1141341624282.jpgProje  Sorumlusu Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan ve Proje Koordinatörü Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmeni Bayram Ergin tarafından Vali Zorluoğlu´na ?Okuyorum,Oynuyorum,Paylaşıyorum? Projesi ile ilgili bilgi verdiler.

VALİ ZORLUOĞLU-ÇAYKARA ÖZEL BİR İLÇE

Öğrencilerimizin ufkunu açacak ve de toplumumuzda sevgi,kardeşlik ve paylaşma duygularının gelişmesini sağlayacak olan muhteşem projeden dolayı çok fazla mutlu olduklarını ifade eden Van Valimiz Çaykara´lı Hemşerimiz Murat Zorluoğlu imkanlar ölçüsünde Projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/11/1141590218541.jpgTabiatı,coğrafyası ve insanlarının azim ve cesareti ile Çaykara İlçemizin farklı ve de özel bir İlçe olduğunu ifade eden Vali Murat Zorluoğlu Eğitimde Lider İlçe olan ve de4 Ülkemizde Model Haline gelen Çaykara Eğitim sisteminin geliştirmiş olduğu bu örnek projkeler ile de Toplumumuza Örnek olmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

GÖNAN´DAN ZORLUOĞLU´NA ÇAYKARA HEDİYESİ

Ziyaret esnasında  İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan tarafından Vali Zorluoğlu´na Çaykara Elmalı Mahallesi Üreten Eller Kursunda Üretilen Ürünler Hediye olarak takdim edildi.

PROJE EKİBİMİZE MUHTEŞEM KAHVALTI

Okuyorum,Oynuyorum,Paylaşıyorum Projesi Özalp Etkinlikleri tamamlandı.Etkinliklerin tamamlanmasının ardından ise Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar tarafından Proje Ekibimize bir sabah kahvaltısı ikramı gerçekleştirildi./resimler/2018-4/11/1149174758294.jpgÇaykara´lı Hemşerilerimizin yaşadığı Emek Köyümüzde gerçekleştirilen Sabah Kahvaltısına Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar,Emek Köyü Muhtarı Abdullah  Korkmaz katıldı.Köylülerin yoğun bir ilgi gösterdiği sabah kahvaltısı muhteşem bir sohbet ortamında gerçekleşti.

KAYMAKAM VARDAR´A ÇAYKARA HEDİYESİ

Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan tarafından Özalp Kaymakamımız Ferhat Vardar´a İlçemiz Elmalı Mahallesi Üreten Eller Atölyesinde üretilen ürünler hediye edildi./resimler/2018-4/11/1148142257162.jpgProje Ekibimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar´a teşekkür eden Müdür İzzet Gönan Sayın Kaymakamımızı Çaykara İlçemize davet etti.

KAYMAKAM VARDAR MUTLAKA GELECEĞİM

Öğrencilere sunmuş oldukları bu anlamlı hizmetten dolayı Proje Ekibimize teşekkür eden Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar Çaykara İlçesini ve de Uzungöl´ü çok merak ettiğini  en kısa sürede Çaykara İlçemizi ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

EKİBİMİZ DÖNDÜ

Okuyorum,Oynuyorum,Paylaşıyorum Proje Ekibimiz etkinliklerini tamamlayarak 11 Nisan 2018 Çarşamba sabahı Trabzon İlimize döndüler..

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir