Riza Avni Sevinç Evinde Ölü Bulundu

Riza Avni Sevinç  Evinde Ölü Bulundu

Çaykara Yeşilalan Mahallesinden Riza Avni Sevinç Ankara-Gölbaşı´ndaki evinde ölü bulundu.

 

İlçemiz Yeşilalan Mahallesinden Riza Avni Sevinç kısa bir süreliğine gittiği Ankara Gölbaş´nda bulunan evinde ölü bulundu. 

Edinilen bilgilere göre, Çaykara Yeşialalan Mahallesinden eşi ile birlikte yaşayan Riza Avni Sevinç, kısa süreliğine sağlık kontrolu için Ankara Gölbaşı ilçesine gitti. Burada 1 gece kendi evinde tek başına kalan Sevinç, ikinci günde Çaykara Yeşilalan Mahallesinden eşi tarafından sürekli aranmasına rağmen telefonlara cevap vermedi.  Haber verilmesi üzerine olayın olduğu eve giden yeğeni Musa Sevinç kapının kılıtlı olduğunu anlayınca eve çağrılan çilingir´in kapıyı açıp içeri girdiklerinde Riza Avni Sevinç´in koltuk üzerinde ölmüş bedeniyle karşılaştılar. İlgililere haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının ilk incelemenin ardından otopsi için Sevinç, Ankara Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Evine ilk olarak giren yeğen Musa Sevinç´in verdiği bilgiye göre evin içinde yoğun olarak duman ve kömür kokusu olduğu söyledi. Riza Avni Sevinç´in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

Sevinç´in Çaykara Yeşilalan Mahallesinde getirilerek 12.03.2016 Cumartesi günü saat 13:00´da kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verilecek. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Riza Avni Sevinç´e Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.   

İrtibat:

Hasan Sevinç (Kardeşi):0505 348 58 77



Dmv muslum varli
11.03.2016 05:58:10
Allah rahmet etsin mekani cenneh olsun ben rahmetli demegrat mustafa Varlı ve rahmetli karamehmet sefiye Varlı nín oglu muslum varli yım 61 Kirikkalede

İlginizi Çekebilir