Rize'den Çaykara'ya Gelin Geldi.

Rize

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Ramazan Kurt ile Rize’den Saliha Keskin Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Töreni ile evlendiler.

Taşkıran Mahallesinden olup Rize İlinde Din görevlisi olarak hizmet veren Ramazan Kurt ile Hayrat İlçesinde Kur’an Kurfsu Öğretmeni olarak görev yapan Saliha Keskin 23 Nisan 2023 Pazar Günü gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Hayrat Müftüsü Ahmet Cebeci,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Damadın görev yaptığı Rize İli Taşpınar Köyü halkının yoğun bir ilgi gösterdikleri düğün töreninde ayrıca Gelinin Görev yapmış olduğu Hayrat İlçe Müftülüğü personeli ve Gelin ile damadın Çaykara dışından gelen arkadaşlarının düpğün törenine yoğun bir katılım gösterdikleri gözlerden kaçmadı.

Uzungöl Gölbaşı Mahallesi İmam Hatibi Fatih Şirin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün törenlerinde Trabzon MİM Organizasyon ve Semazen ekibinin muhteşem programı davetliler tarafından çok büyük bir ilgi ile dinlendi.

Düğün Töreninde Hayrat Müftüsü Ahmet Cebeci tarafından Evlilik Hayatı ve Evliliğin İslami temeller üzerinde kurulması ile ilgili bir sohbet gerçekleştirildi.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında düğüne katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadın mutluluklarına tanıklık ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Saliha & Ramazan Kurt  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: ' Çaykara' Gelin Geldi.

İlginizi Çekebilir