Rize'den Çaykara'ya Gelin Geldi.

Rize

İlçemiz Yeşilalan Mahallesinden Yusuf Karaca ile Rize’den Gönül Kaba Çaykara Işıklı Kale Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen Düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe “EVET” dediler.

21 Kasım 2021 Pazar günü gerçekleştirilen düğün törenine Çaykara ve Rize’den çok sayıda davetli katıldı. Çaykara İlçesinde Pimapen işi yapan Yusuf Karaca esnaf olarak ilçede herkes tarafından çok sevilen bir insan olarak tanınıyor.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Sanatçılar Erol Akyüz ve Onur Ardıç sahne aldı.Sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğin de düğün törenine katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler,hem de mutluluklarına tanıklık ettiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen asile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlenme kararı vererek ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Gönül & Yusuf Karaca çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: ' Çaykara' Gelin Geldi.

İlginizi Çekebilir