Rümeysa İle Enes'ten Düğün Törenine Davet

Rümeysa İle Enes

Uzungöl’den Enes Aygün ileBursa’dan Rümeysa Salgın 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamı gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’den Enes Aygün ileBursa’dan  Rümeysa Salgın 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamı gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl Esnaflarından ve Uzungöl’ün çok sevilen isimlerinden Mustafa Aygün(Ahmedeminoğlu) ile Emine Aygün’ün oğlu yine Uzungöl’ün yurt dışında Almanya’da yaşayan isimlerinden Yahya Çakır’ın yeğeni,Uzungöl’lü İş Adamlarından Yunus Çakır’ın ablasının yakışıklı oğlu Enes Aygün ile Bursa’dan Havva & Hüseyin Salgın çiftinin dünyalar güzeli kızları Rümeysa Salgın Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç çiftlerin Kına Törenleri  29 Eylül 2023 Cuma akşamı Bursa İli Yıldırım İlçesi Beyaz Ev Melisa Balon ve Düğün Sarayında gerçekleştirildi.

Resmi Nikahları ise 30 Eylül 2023 Cumartesi günü Bursa İli Merinos İlçesi Merkez Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Damadın babası Uzungöl’ün Sevilen İş Adamlarından Mustafa Aygün gazetemiz aracılığı ile Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyor.

“Aygün ve Salgın aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Trabzon ve Bursa illeri arasında mekik dokuduğumuz bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmalarına davet etmeye çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş içerisinde her iki ailenin de gözünden kaçan misafirlerimiz ve gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Aygün ve Salgın aileleri olarak Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin Gönül Dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve bu gönül dostlarımızın 07 Ekim 2023 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek olan Düğün Töreninde aramızda olmalarının bizim ve gençlerimizin mutluluğunu ikiye katlayacağını ifade etmek isteriz.

Tüm Gönül Dostlarımız Düğün Törenimize davetlidir.

KINA:

TARİH:29 Ekim 2023 CUMA

SAAT:19.00

YER:Beyaz Ev Melisa Balo ve Düğün Sarayı Yıldırım-Bursa(Bayanlara Özel)

RESMİ NİKAH:

TARİH:30 Eylül 2023 CUMARTESİ

SAAT:17.00

YER:Merinos Nikah  Salonu-Merinos-Bursa

DÜĞÜN TÖRENİ

TARİH:07 Ekim 2023 Cumartesi

SAAT:19.00

YER:Sezgin Otel Restaurant Uzungöl Çaykara-Trabzon

 



Anahtar Kelimeler: Rümeysa ' Düğün Törenine Davet

İlginizi Çekebilir