Rüya Gibi Düğünle Evlendiler

Rüya Gibi Düğünle Evlendiler

Çaykara Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar´ın kızı Nazlı Dündar ile Yeşilalan Mahallesinden Çaykara´da Kuaförlük yapan İrfan Karaca ile Çaykara´da gerçekleşen görkemli düğün töreniyle evlendi.

Çaykara, Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş & Şükran Dündar ailesinin biricik kızları Nazlı Savaş ile Yeşilalan Mahallesinden Hâkime ve Mehmet Karaca ailesinin kuaför oğlu İrfan Karaca, Çaykara Kale Alabalık tesislerinde düzenlenen dillere destan bir düğünle evliliğe merhaba dediler./resimler/2016-8/14/2350521558588.jpgDüğün, Çaykara Protokolünü bir araya getirdi.

Düğüne, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok, MHP eski milletvekili Nail Çelebi, Büyükşehir Belediyesi Denetçisi Osman Abanoz, Kamu kurum müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda Davetli Katıldı./resimler/2016-8/14/2351349215547.jpgBirçok ünlü ismi bir araya getiren düğünde nikâhı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok kıydı. Nikah şahitliklerini Kaymakam Mustafa Gül, Eski Milletvekili Nail Çelebi, Osman Abanoz ile Ayşe Çak yaptı. Nikâh kıyıldıktan sonra Kaymakam Mustafa Gül, ?ailenin direği bayanlardır? diyerek aile cüzdanını gelin Nazlı Dündar´a verdi. Aile Cüzdanını havaya kaldıran gelin Nazlı, Davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı. Ayrıca Belediye Başkanı Hanefi Tok, gelin ve Damat´a,  Kur´an-i kerim ile bir Türk Bayrağını hediye etti. Toplu aile fotoğrafı çekilerek Nikâh Tamamlanmış oldu./resimler/2016-8/14/2352182028910.jpgSAHNE ŞENLENDİ

Düğünde, Kemençeci, Turan Kamberoğlu, Çobanın Mehmet, Org´da Furkan Yılmaz´ın çaldığı, Bölgemizin Sanatçılarından, Mustafa İlhan, Ömer Özdoğan, söyledikleri Karadeniz Türküleriyle düğüne katılan davetliler uzun süre horon oynadı. Düğün gece geç saatlerine kadar devam etti.

/resimler/2016-8/14/2352490623344.jpgÇaykara Gündem Gazetesi olarak yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz

Muhtar Mehmet Savaş Dündar Kızı için yazdığı şiir duygulandırdı. 

            KIZIM..
Ne çabuk serpildin çabuk büyüdün,
Ayrılık vakti geldi mi kızım,
Bana göre çocuk, yeni yürüdün,
Gelinlik bir kız oldun mu kızım..

Küçükken benim oyuncağımdın,
Biraz büyüyünce dert ortağımdın,
Yaşlansam da benim gençlik çağımdın,
Açan çiçeğimken soldun mu kızım..

Kara gözüne kara kaşına,
Canımı verirdim akan yaşına,
Sonunda bıraktın bir tek başına,
Sarayından beni kovdun mü kızım..

Kalbim ne durumda ALLAH görüyor,
Kervanlar kuruldu böyle yürüyor,
Kimisi ağlarken kimi gülüyor,
Baban nasıl yaşar sordun mu kızım..

Mehmet Dündar´ın yıkık dünyası,
Yine de her zaman senle duası,
Ömür boyu sürer bitmez sevdası,
Bu yaptığın şimdi oldu mu kızım.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir