Saadet Partisi Başkan Adayı Kadıoğlu'ndan Çaykara ve Uzungöl'de Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi Başkan Adayı Kadıoğlu

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Çaykara ve Uzungöl'de Çeşitli Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi.

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Çaykara ve Uzungöl'de Çeşitli Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu  ve ekibi 19 Mart 2024 Salı Günü ilk olarak Çaykara esnafını ziyaret etti. 

İlçe esnafı  ile yakından ilgilenen Başkan Adayı  Kadıoğlu esnafla sohbet edip kendilerine gül dağıttı. Kendisinin de bir zamanlar esnaf olduğunu ve esnafın sıkıntılarını bildiğini söyleyen Kadıoğlu Belediyeyi kazandıkları takdirde ve üretime dönük yatırımlarla esnafın da yüzünü güldüreceklerini söyledi. 

Kendisinin aday olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çaykara esnafı Seçim çalışmalarında Başkan Adayı Kadıoğlu’na başarı dileklerini ilettiler.

Ardından Uzungöl esnafını ziyaret için seçim otobüsü ile Uzungöl'e hareket eden Kadıoğlu, burda da Uzungöl esnafını ziyaret etti.

Uzungöl Merkezde gerçekleştirilen  alt yapı çalışmalarının kendilerini çok mağdur ettiğini ve turizm sezonuna hazırlanamadıklarını dile getiren Başkan Adayı Kadıoğlu,Uzungöl esnafına, Belediye Başkanlığını kazanmaları durumunda Uzungöl'ün alt yapı problemini tünel formulüyle çözeceklerini  esnafın da artık mağdur olamayacağını söyledi 

Tesisler bölgesinde turizimcileri de ziyaret eden Kadıoğlu özellikle turizmin on iki aya yayılması gerektiğini ve bunun için projelerinin hazır olduğunu ayrıca turizmde tüketilen bir çok ürünün yöre halkı tarafından üretilmesine belediye olarak öncülük edeceklerini söyledi.



İlginizi Çekebilir