SAADET Partisi Başkan Adayı Kadıoğlu,Projelerini Açıkladı

SAADET Partisi Başkan Adayı Kadıoğlu,Projelerini Açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Mehmet Nuri Kadıoğlu gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Mehmet Nuri Kadıoğlu gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı.

Başkan Adayı Kadıoğlu’nun 14 madde halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler şu şekilde;

1. Et Entegre Tesisi Kuracağız

Trabzon'un en büyük mera alanına sahip olan Çaykara'mızda hayvancılığın gelişmesini sağlayacak ve her gün 30 ton et tüketilen turizm bölgelerinin bu ihtiyacını yöre halkı tarafından karşılayarak istihdama ve ilçe ekonomimize katkıda bulunacağız. 

2. Süt Entegre Tesisi İnşa Edeceğiz

Hayvancılığı teşvik ederek sütün ișlenmesi ile turizm bölgelerinin süt ve süt ürünleri ihtiyacını Çaykara'mızdan karşılayacağız. 

3. Kadın Kooperatifleri Kuracağız

Yöremizin zengin el sanatlarını turizme kazandırmak amacıyla Çaykara'mızı ziyaret eden turistlere yönelik hediyelik eşya üreten atölyeler kuracağız. 

4. Ot Balyalama Makinesi Hizmeti Vereceğiz 

Özellikle yaz mevsiminde yaylalarımızda kış aylarına hazırlık için hayvan yemi hazırlayan hemşehrilerimize otlarını makine ile balya haline getirmesi için belediyemiz bünyesinde bulunan balyama makineleri ile destek vereceğiz. 

5. Gençleri Evlendirme Projesi (Çöpçatan)

İş bulamadığı ve maddi imkânları el vermediği için evlenemeyen yaşı  ilerlemiş  gençlerimizi evlendirip, yuva kurmaları için destekte bulunacağız. 

6. Hijyen Timleri

Yavrularımızın daha sağlıklı dersliklerde ders görmesi amacıyla okulların ve camilerin temizliğini belediyemizin Hijyen Timleri ile yapacağız. 

7. Öğrencilere Burs Vereceğiz 

Çaykaralı öğrencilerimizin özellikle teknolojik alanda başarılı olmasını teşvik amacıyla burs imkânı sunacağız. 

8. Uzungöl'e Teleferik Hattı Kuracağız

Uzungöl'ü yaylaları ile buluşturarak bölgemizdeki turizmin gelişmesine katkı sağlayacak, turistlere ve hemşehrilerimize doğal güzellikleri kuş bakışı ile görme imkânı sunacağız. 

9. Rafting Projemizi Hayata Geçireceğiz

Uzungöl dökülen derelerimizde rafting sporu yapılmasının önünü açacak projemizi hayata geçirerek bölgemizdeki spor turizminin gelişmesine katkıda bulunacağız. 

10. Çaykara'mızın Kendine Özgü Stratejik Plan ve İmar Planı'nı Oluşturacağız

Hiçbir dönem bir stratejik planı olmayan 70 yıllık ilçe olan Çaykara’mızın stratejik planını yapacak ve Türkiye'de örnek gösterilen bir ilçe haline getireceğiz. 

11. Gençlerimiz için Spor Kompleksi İnşa Edeceğiz

İçerisinde yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası ve aynı zamanda başka sporların da yapılabileceği ve gençlerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde vakit geçireceği spor kompleksini inşa edeceğiz. 

12. Emeklilerimize Sosyal Destek Vereceğiz

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan en çok etkilenen emeklilerimize (65 yaş üstü) her ay düzenli olarak nakdi destekte bulunacağız.

13. Kış Turizmi Alanları Kuracağız 

Kayak sporuna elverişli olan ve kışın kullanılmayan yayla alanlarımızı kış turizmine kazandırarak ilçemizdeki turizme ve istihdama katkı sağlayacağız.

14. İlçemizdeki Altyapı Problemini Çözeceğiz

Bölgenin altyapı problemini planlı ve kalıcı bir şekilde çözerek; derelerimize akıtılan kanalizasyon sularının ve her yıl hemşehrilerimize rahatsızlık veren kazıların önüne geçeceğiz.



İlginizi Çekebilir