SAADET Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca Çaykara'da

SAADET Partisi Bursa Milletvekili  Mehmet Atmaca  Çaykara

SAADET Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca,çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çaykara İlçesine geldi.

SAADET Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca,çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çaykara İlçesine  geldi.

Saadet Partisi Bursa Milletvekili ve aslen Çaykara'lı olan Mehmet Atmaca, seçim çalışmaları kapsamında Çaykara'ya geldi. Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu'na destek için Çaykara'ya gelen Atmaca'ya iș insanı ve İyi Parti İstanbul milletvekili adayı Mustafa Yazıcı ile Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Muhittin Hamdi Yıldırım eșlik etti.

İlk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'u ziyaret eden heyet, görüşmede Çaykara'ın sorunları ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı düşüncelerini ifade etti.

Ardından Milli Eğitim Müdürü Ahmet  Çamurali'yi ziyaret eden Saadet heyeti Çaykara'da ki egitim kalitesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Çaykara'daki eğitim kadrosuna minnettar olduklarını söyledi.

Çaykara İlçe  Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaretin ardından aynı binada bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet  Gönan'ı ziyaret eden heyet, Halk Eğitim Merkezi'nin el sanatları çalışmalarını yerinde inceleyip atölyeleri ziyaret etti ve yapılan çalışmalardan cok memnun kaldıklarını söyleyen Saadet heyeti böyle kıymetli çalışmaların da mutlaka desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Daha sonra ilçe müftülüğünü ziyaret eden Saadet heyeti ilçe müftüsü Vahit Şenocak  ile biraraya geldi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen görüşmede Çaykara'ın güven ve huzur noktasında Türkiye’nin örnek ilçesi olduğu bununla da herkesin iftihar ettiği vurgusu yapıldı.

Müftülük ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet, belediye başkan adayı Naim Çimen ve heyeti ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ülke sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunan heyet ardından ilçe binasından ayrıldı.

Ardından MHP İlçe başkanı Savaş Öksüz'ü iş yerinde ziyaret eden Saadet heyeti, Öksüz  ile Çaykara'ya dair bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Heyetin bir sonraki durağı ise  AK Parti ilçe başkanlığı oldu. İlçe başkanı Muhammet Selçuk  ve yönetimi ile bir araya gelen Saadet Partisi heyeti, karşılıklı sohbet şeklinde geçen görüşmenin ardından ilçe binasından ayrıldı.

Daha sonra Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İdris AKYÜZ ve belediye bașkan adayı Süleyman Fehmi Gençcan'ı ilçe binasında ziyaret eden Saadet heyeti, özellikle Uzungöl'de yapılması düșünülen HES projesinin iptali konusunda milletvekili Atmaca'dan destek istedi. Uzungöl'de  HES projesinin doğru olmadığını ifade eden ATMACA kendilerin de bu projeye karşı olduklarını ve yapılmaması konusunda gayret göstereceklerini söyledi

Son olarak İYİ Parti'yi ziyaret eden Saadet heyeti burda da İlçe başkanı Mehmet Nuri Okur,ve belediye başkan adayı Hasan Özer  ile bir araya geldi. Çaykara'nın problemleri ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı istişarelerde bulunulan görüşme fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu  ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada yarından itibaren projelerini açıklayacaklarını ama en büyük ve en önemli projelerinin Çaykara'mızın birliği ve beraberliği olduğunu bu anlamda da bu ziyaretleri yaptıklarını ifade etti. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun ortak paydanın Çaykara olduğunu ifade eden Kadıoğlu , nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için tüm kurumlara ve siyasi partilere teşekkür

 

 



İlginizi Çekebilir