Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Kadıoğlu

Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Kadıoğlu

Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu olarak açıklandı

Saadet Partisi’nin Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu olarak açıklandı. 

 Uzun yıllardır Çaykara’da “Milli Görüş” geleneği içerisinde siyasi faaliyetlerde bulunan ve SAADET Partisi Çaykara İlçe Başkanlığı görevine devam eden Kadıoğlu 31 Mart 2024 seçimlerinde Saadet Partisi’nin Çaykara adayı oldu.

Şu an için Adaylık Başvurusu için gerekli çalışmaları gerçekleşjtirmekte olan Mehmet Nuri Kadoğlu  .Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından hem Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Adayları hem de gerçekleştirmeyi planladığı projeler ile ilgili geniş çaplı bir Basın Açıklaması gerçekleştirecek. 

 Mehmet Nuri Kadıoğlu adaylığı ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Sevgili dostlar kıymetli arkadaşlarım, 

Görev kutsal sorumluluk ağır. Çıkmış olduğumuz bu yolculukta, sizlerin duası ve tercihi, bizlerin gayretli çalışmaları ve cenab-ı Allah’ın takdiri ile, aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız yer, çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Çalışmalarımızın, Çaykara’mıza, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum. Hemşerilerimiz gibi dost ve arkadaşlarla, çıkılamayacak yol, ulaşılamayacak hedef yoktur.” İfadelerine yer verdi. 

MEHMET NURİ KADIOĞLU’NU TANIYALIM 

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu,1965 yılında Çaykara'da doğdu. İlkokulu kendi köyü olan Köseli'de okudu. Bir yıl Uzungöl’de arapça okudu. Çaykara'da İmam Hatip Lisesi açılmasi ile arapça eğitimini yarıda bırakarak, Çaykara'da açılan imam hatip lisesinin ilk öğrencilerinden oldu.  

Askerliğini 1985 de Dağcı komando olarak yaptı. 1994 yılına kadar İstanbul'da değişik alanlarda çalıştı. İlk siyasi parti üyeliği 1992 yılında yeni ilçe yapılan Bağcılar ilçesi Refah partisi üyeliği ve ara yerel seçimler oldu.  

1994 yılında Çaykara'ya taşındı. ve Çaykara Refah partisi, Fazilet partisi ve Saadet partisinin değişik kademelerinde görev yaptı. 2011 yılında yapılan Saadet Partisi Çaykara ilçe kongresinden beri de ilçe başkanlığı görevini sürdürüyordu. Emekli olup Evli ve 5 çocuk sahibidir 



İlginizi Çekebilir