SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Kadıoğlu'ndan İstanbul Ziyaretleri

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Kadıoğlu

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Kadıoğlu tarafından İstanbul'da Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirildi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Nuri Kadıoğlu İstanbul’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Çaykara insanı ile bir araya gelmek,Projelerini Çaykara insanı ile paylaşmak ve Çaykara İnsanı ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacı ile gerçekleştirilen ziyaret son derece verimli bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Ziyaret kapsamında;

İstanbul Pendik Uzungöl Derneği  Ziyareti.Başta Muzaffer Karatay ve Dernek Başkanı Fuat Aygün ile bir araya gelen Başkan Adayı Kadıoğlu projelerini Uzungöl insanı ile paylaştı.

TV 5 Televizyon Kanalında Yunus Emre Avcı tarafından hazırlanıp sunulan Fikri Takip Programında Canlı Yayın konuğu olarak projelerini izleyiciler ile paylaştı.

İstanbul Mecidiyeköy Uzungöl Derneği Ziyareti kapsamında Uzungöl’lü Hemşerileri ile bir araya geldi.Uzungöl’ün İstanbul’daki önemli değerleri Hamit Tahan,Fehmi Aygün ve İsmail Kır başta olmak üzere Uzungöl’lü vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Adayı Kadıoğlu projelerini anlattı.

Cevahir Holding Başkanı Yusuf Cevahir ziyareti.

Uzungöl Derneği ve Yusuf Cevahir Ziyaretleri

Çaykara Dernekpazarı Eğitim Vakfı Ziyaretleri



İlginizi Çekebilir